Erdemli'ye FIBA kokartı

Güncelleme Tarihi:

Erdemliye FIBA kokartı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2012 12:11

Basketbolda A Klasman hakemlerinden Erman Erdemli, FIBA hakem seminerlerini başarı ile tamamlayarak FIBA kokartı almaya hak kazandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) internet sitesinde alan bilgiye göre, A Klasman hakemlerinden Erman Erdemli'nin, FIBA hakem seminerlerini başarı ile tamamlayarak FIBA kokartını almaya hak kazandığı bildirildi.

Erdemli'nin, ilk olarak 11-16 Nisan 2011 tarihleri arasında Hırvatistan'ın Sibenik şehrinde gerçekleştirilen FIBA Avrupa Aday Hakem Semineri'ne katıldığı ve bu semineri başarı ile tamamlayarak 7-17 Nisan 2012 tarihleri
arasında Almanya'nın Mannheim kentinde düzenlenen Albert Schweitzer Turnuvası sırasında gerçekleştirilen ikinci aşama testlerine katılmaya hak kazandığı ifade edildi.

Bu ay içinde, Albert Schweitzer Turnuvası süresince ikinci aşama testlerinden de başarı ile ayrılan Erman Erdemli'nin, FIBA kokartı almaya hak kazandığı kaydedildi.
TBF de genç hakemi kutlayarak, başarıların devamını diledi. Bu arada, Erman Erdemli'nin bu başarısının ardından FIBA kokartlı Türk hakem sayısının 14'e yükseldiği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!