EPİRDEN'e büyük ayıp

Güncelleme Tarihi:

EPİRDENe büyük ayıp
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2011 12:27

20. yılını çok başarılı bir seri ile kutlayan Epirden Beach Volley’in yıllarca destek verdiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin, EPİRDEN 2011’in bir etap turnuvasına ev sahipliği yapmak için başvurmasına ve kabul edilmesine rağmen son anda vazgeçtiğini açıklaması, o tarihleri Lefkoşa’ya ayıran gurubu çok zor durumda bıraktı.

Haberin Devamı

Konuya ilişkin açıklama yapan, Epirden Beach Volley’in Onursal Başkanı Hasan Uğur Epirden, “Yıllarca KKTC’ye plaj voleybolunda destek verdik. Başta Amerikalı bayan voleybolcular olmak üzere “Yavru Vatan”ı resmen tanımayan birçok ülkenin sporcuları turnuvalarda oynadılar. Bizle ambargo delindi.” dedi.

“Bizde söz ağızdan bir kere çıkar.” demesine ve söz vermesine rağmen sonrasında kendi taahhütlerini yerine getirmeyen, hatta kendisiyle irtibatı kopartan KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya’yı verdiği sözleri tutmamakla suçlayan Epirden, bundan böyle KKTC’yi spor ahlakı ve politikası yönünden, tanımayacaklarını vurguladı, “Delikanlılar, verdikleri sözleri tutarlar, arkasında olurlar !...” dedi.

Spor otoritelerince de şiddetle kınanan KKTC ve Enver Kaya Başkanlığındaki KKTC Voleybol Federasyonu için, “Artık benim haritam ve kapsama alanım dışındalar, onları ayıplıyor, Allah’a havale ediyorum…” diye sözlerini bitiren Epirden boşluğu kapatabilmek için Köyceğiz’de kalıp, antrenman ve dostluk maçlarıyla günlerini değerlendirdiklerini ve Aydın Forum AVM’de yapılacak final turnuvasına hazırlandıklarını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!