Epirden Aydın'da

Güncelleme Tarihi:

Epirden Aydında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2011 16:30

Bu yıl 20. kuruluş yılını kutlayan Epirden Beach Volley'in kısa adıyla Epirden 2011 olarak anılan bayanlar plaj voleybolu serisinin final turnuvası bu hafta sonu Aydın Forum AVM'de yapılacak.

Haberin Devamı

Ana sponsorluğunu Lion Club energie drink'in yaptığı serinin son turnuvasında prenseslik tacını giymek ve yılın "En iyileri" olmak için dünyanın dört bir tarafından gelen ünlü voleybolcu bayanlar bu turnuvada kıyasıya mücadele verecekler.

Turnuvada birinci olan takım, Türk voleyboluna en fazla kez ve en fazla süreyle patronluk yapmış, efsane Voleybol Federasyonu Başkanı Naci Bayamlıoğlu'nun adını taşıyan kupayı bizzat kendisinden para ödülleriyle birlikte alacaklar.

Ayrıca turnuva sonunda Epirden 2011 serisinin prensesi seçilecek ve taç giyecek. Bunun yanında serinin en iyi oyuncusu, en iyi blokörü, en iyi smaçörü, en iyi defansçısı, en iyi servisçisi ve özel fair-play ödülü sahibini bbulacak.
Aydı

n Forum Final Turnuvası ile ilgili görüşlerini açıklayan Epirden Beach Volley'in "Basın Danışmanı" M.Korhan Gün, " Serinin final maçları büyük bir çekişmeye sahne olacak. Her takımın şampiyon olma şansı devam ediyor. Karşılaşmalar için tüm hazırlıklar titizlikle tamamlandı ve oyuncular maçlara hazır." diyerek tüm voleybolseverleri kendilerini izlemeye davet etti.
Turnuvada finalde mücadele etme başarısını gösteren şu sporcular bulunmakta : Angie, Ana Paula (Brezilya), Alejandra (Arjantin), Cathy (Çin), Elin, Hanne (Norveç), Nataliia, Anghela, Anna, Diana (Ukrayna), Vanessa (Fransa), Bridget, Heather Locke, Heather Dodaru (Amerika), Gökçe Çakın (Türkiye)...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!