Enişteyi Beşiktaş Wolfsburg'a kaptırdı

Güncelleme Tarihi:

Enişteyi Beşiktaş Wolfsburga kaptırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2014 16:25

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği 27 yaşındaki Aaron Hunt Wolfsburg kulübüyle anlaştı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki Alman futbolcuyu Beşiktaş da almak için devreye girmişti. Eşi Türk olduğu için Türk vatandaşlığına geçişinin de kolay olacağını ve böylece yabancı sınırlamasına takılmayacağı için

Enişteyi Beşiktaş Wolfsburga kaptırdı
Aaron Hunt ile ilgilenen Beşiktaş, Alman futbolcuyu elinden kaçırdı. Hunt'un bir yılı opsiyonlu olmak üzere Wolfsburg ile dört yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Werder Bremen ile sözleşmesi sona eren Hunt, Wolfsburg'a bedelsiz geldi. Wolfsburg ile anlaşmasında kendisini yıllar önce Werder Bremen'e transfer eden Klaus Allofs'un etkili olduğu tahmin ediliyor.

AVRUPA KUPALARIN'DA

Wolfsburg, bu yıl hedef olarak Avrupa Kupası'nda finali hedefliyor. Bundesliga'da maddi sıkıntısı bulunmayan kulüplerin başında gelen Wolfsburg, Aaron Hunt'u alarak kadrosundaki yıldız futbolcu sayısını artırdı. Wolfsburg'da Brezilya milli takımının orta saha oyuncusu Gustavo ve Belçika milli takımının yıldızı De Bruyne'nin yanı sıra Naldo ve Rodriguez de bulunuyor. Kulüp Menajeri Allofs, takıma yıldız bir santrafor alacaklarını duyurdu. Hırvat İliç'in yanına bir de golcü alacaklarını belirten Allofs, hangi ismin transfer edileceğini ise açıklamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!