En iyi transfer

Güncelleme Tarihi:

En iyi transfer
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2001 00:00

Haberin Devamı

Altay Teknik Direktörü Behiç Funda’dan M. Yılmaz’a övgü

Başkan Zorlu'nun, Saran Firması'yla ortaklaşa aldığı golcü futbolcu İzmir'e geldi. M.Yılmaz'ı sezon başında da istediğini hatırlatan Funda, ‘‘Şampiyonluk iddiamız daha da güçlendi’’ dedi

ÇOK ÇABA HARCADIK

Altay yönetiminin, Play-Off'ta Sivas'la oynanacak ilk maç öncesi Dardanelspor'un genç yıldızı Mehmet Yılmaz'ı alarak bombayı patlatması, Behiç Funda'nın yüzünü güldürdü. ‘‘Altay en iyi transferini yaptı’’ diyen Funda, yönetime sezon başında verdiği listede Mehmet Yılmaz'ın birinci sırada bulunduğunu, genç golcüyü almak için büyük çaba harcadıklarını hatırlattı.

İMZA BUGÜN

Funda, şampiyonluk iddialarının daha da güçlendiğini söylerken, İzmir'e gelen Mehmet Yılmaz dünkü idmana katıldı. Genç takımla oynanan maçta yer almayan futbolcu, bugün kontroldan geçtikten sonra imza atacak. Dardanel'le tek yıllık sözleşme yapmasına rağmen, haberi olmadan sürenin iki yıla çıkarıldığını belirten Mehmet, derdini kimseye anlatamadığını ifade etti.

EKSİĞİM VAR

Dardanel'de Eleme Grubu'nda 12 gol attığını, görevini yüzünün akıyla yaptığını belirten Mehmet, ‘‘Transfer keşke maçlar oynanırken gerçekleşseydi. Tatil nedeniyle antrenman eksiğim var. Çok çalışacağım. Klasman'da 20 gol atsam, kimse duymaz. Ama Play-Off'ta 10 gol kaydetsem, herkes benden bahseder. Süper Lig'de adımı duyurmak istiyorum. Bu da inşallah Altay formasıyla olur’’ dedi.

ALTAY’IN 3 SİLAHŞÖRÜ

GEÇEN sezon Çanakkale Dardanelspor formasıyla Play-Off'ta mücadele eden Mehmet Zengin, Aytekin ve Mehmet Yılmaz'ın yolları Altay'da kesişti. Mehmet Zengin ve Aytekin'i sezon başında renklerine katan, Mehmet Yılmaz'ı ise transfer etmeyi başaramayan siyah-beyazlı yöneticiler, Play-Off öncesi bu futbolcuyu da Altay'a kazandırdı. İzmir'de buluşan, siyah-beyazlı ekibin direkt Süper Lig vizesi alması için formalarını terletecek Mehmet Yılmaz, Mehmet Zengin ve Aytekin, Altay'ın üç silahşörü olacak.

Altay’ın yeni transferi Mehmet Yılmaz, hedefinin siyah-beyazlı forma ile şampiyonluk sevinci yaşamak olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!