Emre şimşek gibi

Güncelleme Tarihi:

Emre şimşek gibi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2005 00:00

The Sun Gazetesi, Sunderland ve Birmingham maçlarında Newcastle’a galibiyeti getiren golleri atan milli futbolcumuzu kapaktan tam sayfa haber yaparken, ‘St.James’a kıvılcım çaktıran adam’ diyerek övgü yağdırdı.

Manşetlere çıktı

İngiltere Premier Lig’deki temsilcimiz Emre Belözoğlu, Newcastle United’ı Sunderland ile oynanan derbi ve dünkü Birmingham maçlarında galibiyete taşıyan gollere imzasını atınca manşetlere çıktı. The Sun Gazetesi, süper goller sayfasını tamamen Emre’ye ayırırken 25 yaşındaki milli futbolcumuzdan ‘St.James’a kıvılcım çaktıran adam’ diye bahsetti.

1 numaralı yıldız

İngiltere’nin en çok satan gazetesi olan The Sun, kapaktan tam sayfa verdiği haberde, Emre’nin Newscastle Ordusu için bir numara yıldız olduğunu sergilediği oyunla kanıtladığını yazarken, Emre Belözoğlu’nun şu sözlerine yer verdi: ‘Sunderland’i yenmenin Newcastle taraftarları için ne ifade ettiğini bilmiyordum. Öldürücü golü attığım için mutluyum.’

Seyircimiz ateşli

Newcastle’daki havanın oldukça mükemmel olduğunu ve adaptasyon sorununun bittiğini vurgulayan Emre Belözoğlu, ‘Taraftarımızın gözünde ezeli rakibimize (Sunderland) attığımız gol sonrası değişik bir yere geldim. Kariyerimdeki önemli gollerden biriydi. Benim için artık şehirdeki atmosfer çok daha iyi. Gösterilen ilgiden memnunum. Ateşli bir seyircimiz var’ dedi.

Birmingham’ı yıktı

Newcastle’ın dün Birmingham’ı 1-0 yendiği maçta takımının tek golünü 78. dakikada atan Emre, Dünya Kupası öncesi Milli Takımımız’ın önümüzdeki hafta oynayacağı İsviçre baraj maçına da değinirken, ‘Sabırsızlıkla bekliyorum. Benim ve ülkem açısından bu karşılaşma çok önemli. Newcastle’daki taraftarlar henüz en iyi Emre’yi göremediler’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!