Ziylan Grup 25 yeni FLO mağazası açacak

Güncelleme Tarihi:

Ziylan Grup 25 yeni FLO mağazası açacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2011 16:35

Ziylan Grup bu yıl 25 yeni FLO ayakkabı mağazası açacak.

Haberin Devamı

FLO'nun, Anneler Günü'ne özel düzenlediği kampanyanın tanıtıldığı toplantıda konuşan Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan satışlarında en harekeli dönemleri, özel günlerde ve bayramlarda yakaladıklarını söyledi.

Türk kültüründe, bayramları yeni ayakkabı ile karşılamanın vazgeçilmez bir gelenek olduğunu ifade eden Ziylan, Anneler Günü dönemlerinde de ayakkabıya olan talebin yoğun olduğunu gördüklerini anlattı.

Kadınların ayakkabıya olan tutkularının erkeklerden daha fazla olduğunu ifade eden Ziylan, şunları kaydetti:

“Diğer bir tutkuları da mücevher. Geçtiğimiz yıl yaptığımız Anneler Günü kampanyası ile annelere pırlanta hediye etmiştik. Bu yıl da anneler gününe özel olarak pırlantalı nazar boncuklu kolye tasarlattık. Hedefimiz FLO ve Polaris markalarımızla düzenlediğimiz kampanya ile en az 150 bin anneye pırlanta hediye etmek. Çalışmalarımız bu rakama ulaşabileceğimizi gösteriyor.”

Haberin Devamı

Geçen yıl 15 milyon dolarlık yeni mağaza yatırımı yaparak 37 mağaza açtıklarını belirten Ziylan, bu yıl 25 yeni mağaza daha açacaklarını bildirdi.

Ziylan, 2010 yılında ciroda yüzde 62 büyüme sağladıklarını, bu yılki büyüme hedeflerinin de 60 olduğunu, 500 kişiye daha istihdam sağlamayı planladıklarını kaydetti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!