‘Zengin Anadolu’ çekti, 25’inci Koçtaş’ı Malatya’da açtı

Güncelleme Tarihi:

‘Zengin Anadolu’ çekti, 25’inci Koçtaş’ı Malatya’da açtı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2009 00:00

Koçtaş Yapı Market A.Ş.’nin, 25’inci mağazası Malatya’da törenle açıldı.

Haberin Devamı

Malatya Park AVM’deki açılışta konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Koçtaş’ın ev geliştirme perakendeciliğinde referans bir kurum haline geldiğini, perakendenin de ekonomik gidişata çok duyarlı bir sektör olduğunu söyledi. Koç, “Perakende, tüketicinin tepkisini anlık alabildiğiniz, başarı grafiğinizi belirli seviyede tutmak için gerçekten işe hakim olmanız gereken çok dinamik bir sektör. Sevinerek belirtmeliyim ki Koçtaş yönetimi, küresel ekonomik krizin etkilerinin hissedilmeye başlandığı günden bu yana çok güçlü bir beceri sergiledi” diye konuştu.
Anadolu müthiş zengin
Koçtaş’ın 2009 yılı içindeki tüm yatırım planlarını aynen uyguladığını anlatan Koç, Anadolu’daki ekonomik hareketliliğe dikkati çekerek, şöyle devam etti: “Tüm grup başkanlarımızla 6 yıldır düzenli olarak Anadolu’ya gidiyoruz. Ekonomik durum ve işlerimizle ilgili görüşlerimizi oradaki temsilcilerimize anlatıyoruz. Değerlendirmelerini dinliyoruz. Her seferinde müthiş beslenmiş olarak geri dönüyoruz. Anadolu’da hem
moral hem potansiyel anlamında müthiş bir zenginlik var.” Anadolu’daki hareketlilik adına en çarpıcı gelişmelerden birinin Malatya’da yaşandığını belirten Koç, “Şu anda içinde bulunduğumuz alışveriş merkezi, Anadolu ile ilgili gözlemlerimizin ne kadar isabetli olduğunun en önemli kanıtlarından biri” diye konuştu. Malatya’nın ilk alışveriş merkezi olan Malatya Park AVM’deki 4 bin metrakarelik satış alanına kurulan Koçtaş 110 kişiye yeni iş imkanı sağladı. Malatya Park AVM, Malatyalı 32 işadamının kurduğu Girişim Grubu’nun ortak yatırımıyla inşa edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!