‘Yüksek ofis’lerin yüzde 30’unu sattı

Güncelleme Tarihi:

‘Yüksek ofis’lerin yüzde 30’unu sattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2013 01:00

Pasifik İnşaat, Ankara’da 100 milyon TL yatırımla ofis projesi inşa ediyor.

Haberin Devamı

Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan ilk karma kullanımlı projesi Next Level’ı hayata geçiren şirketin yeni projesi Next Level Loft Ofis, 5 bin metrekarelik arsa alanı ve 40 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Tek blokta 28 kat olarak tasarlanan Next Level Loft Ofis’te birim büyüklükleri 198 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

TAVANA KADAR CAMLA KAPLI

Projenin modern mimarisi ve teknolojik alt yapısı ile öne çıkacağını belirten Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, kat yüksekliklerini 7.40 metre olarak tasarladıklarını söyledi. Zeminden tavana kadar cam uygulamalar kullandıklarını söyleyen Erdoğan, “Next Level Loft Ofis’in en önemli özelliklerinden biri de bütün ofis cephesini saran teraslar. Odalardan teraslara açılan kapılar sayesinde ofis çalışanları gün içinde temiz hava alma şansını da yakalamış olacak. Next Level Loft Ofis’in altında bulunan üç katlı ve 6 bin metrekarelik spor merkezi ise, fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol sahası ve güneşlenme terasları ile tüm Ankaralılara hizmet verecek” dedi. İnşaatına Şubat 2013’te başlanan proje, 2014 sonunda teslim edilecek.

Projede 70 ofis var

Brigitte Weber Mimarlık tarafından tasarlanan ve 70 ofisten oluşan Next Level Loft Ofis’in yüzde 30’u satıldı. Fiyatların 1 milyon 91 bin TL ile 1 milyon 623 bin TL arasında değiştiği projede yüzde 25 peşin, 18 ay vade ile alım yapılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!