Yerli silahlar Hollywood yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Yerli silahlar Hollywood yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2024 07:00

Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANİK, 2024 yılına ABD’de gerçekleştirdiği lansmanla başladı. Las Vegas’ta düzenlenen atıcılık ve avcılık alanında dünyanın en büyük fuarı olan SHOT Show kapsamında şirket, Taran Tactical Innovations (TTI) ile işbirliğini duyurdu ve ürettiği yeni özel tasarım silahı CANiK TTI Combat’ı tanıttı.

Haberin Devamı

Taran Tactical Innovations (TTI) Kurucusu Taran Butler, Hollywood ünlülerinin atış eğitmeni ve John Wick başta olmak üzere birçok başyapıtın eğitmenliğini üstlenen, dünyanın en ünlü silah tasarımcısı ve atıcıları arasında gösteriliyor. CANiK’in ‘ateşli silah ailesinde bir sonraki evrim’ olarak duyurduğu yeni özel tasarım tabancası TTI Combat, Taran Butler ile ortak geliştirildi. TTI Combat, böylece, önümüzdeki dönemde Hollywood’un önde gelen filmlerinde oyuncuların da tercihi olarak vizyona çıkacak.

ÖZEL TASARIM

CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral, “Bu yıl, 2 yıl süren ve heyecanla beklediğimiz bir projeyi hayata geçirdik. Hollywood yapımlarının önde gelen ismi Taran Butler ve TTI ekibi ile işbirliği yaparak geliştirdiğimiz CANiK TTI Combat ile özel tasarım tabancalar pazarında üst segmentte yer alan bir markanın performansını, üstün teknoloji, kalite ve yüksek üretim kapasitemizle bir araya getiriyoruz. Bu sayede, markamızı dünya genelinde erişilebilir bir hale getirerek daha geniş kitlelere ulaştırıyoruz.

Haberin Devamı

Ayrıca, TTI markasının Hollywood projelerindeki saygın konumu sayesinde de CANiK ürünlerinin Hollywood projelerinde daha fazla yer almasını sağlayarak, ürünlerimizin zaten kanıtlanmış kalitesini daha geniş kitlelere tanıtmaya katkıda bulunacağız. Dünyaca ünlü tasarımcılardan ve atıcılarından Taran’ın imzasını taşıyan bu silah, sadece tüm dünyada değil, aynı zamanda ülkemizde de ciddi bir katma değer oluşturacaktır” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!