Yerel esnaf için ‘semt pazarı’ desteği

Güncelleme Tarihi:

Yerel esnaf için ‘semt pazarı’ desteği
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2022 07:00

Hızlı ticaret (h-ticaret) platformu Yemeksepeti, dijital dönüşümde attığı adımlara semt pazarlarını da eklediğini duyurdu.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada, hali hazırda 81 ilde 11 bin yerel esnafın h-ticaretle buluşturulduğu belirtilirken, Yemeksepeti Mahalle hizmetine semt pazarlarının da eklendiği ifade edilerek, kullanıcıların bundan sonraki dönemde uygulama veya web sitesi üzerinden semt pazarlarının tezgahlarından da sipariş verebileceği açıklandı.

Öncelikli olarak İstanbul’da 38, İzmir’de 33 semt pazarı sisteme dahil olurken; söz konusu iki şehirdeki semt pazarlarından toplam 138 tezgah, Yemeksepeti Mahalle üzerinden sipariş almaya başladı. Yerel esnafın büyümesinin amaçlandığı ve işlerini operasyonel ve finansal açıdan geliştirmesine imkan sağlamanın ön planda tutulduğu kaydedilirken;  semt pazarları hizmetinin kapsamını, farklı illerdeki semt pazarlarını da içine alacak biçimde genişletileceğine de dikkat çekildi. Haftanın her günü en az 1 semt pazarının aktif olarak hizmet vereceği biçimde hayata geçirilen proje kapsamında, bölgelere göre farklılık gösterecek şekilde, günlük ortalama 4-5 tezgah kullanıcıların siparişine hazır olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!