Yatırımcı ilişkilerinde ‘en iyi’

Güncelleme Tarihi:

Yatırımcı ilişkilerinde ‘en iyi’
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2015 23:24

TAV Havalimanları Holding, Extel Surveys tarafından bu yıl 42’ncisi düzenlenen “Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketinde”, yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye’nin “en iyi şirketi” seçildi.

Haberin Devamı

TAV Havalimanları, Avrupa ulaştırma sektöründe de 7’nci en iyi şirket olarak gösterildi. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Türkiye’nin “en iyi CEO”su unvanını alırken, Avrupa ulaştırma sektörünün de 5’inci en iyi CEO oldu.

ÖRNEK OLACAĞIZ
TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, “TAV Havalimanları üst üste dört senedir Extel anketinde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye’nin en iyi şirketi seçiliyor. Yatırımcı ilişkileri alanında aldığımız ödüller, yatırımcılarımıza verdiğimiz değerin en önemli göstergesi. Kurumsal yönetim ilkelerine uygun olarak ve şirketimizin değerlerine sahip çıkarak, Türkiye’ye yabancı sermaye yatırımlarını çekmek için iyi bir örnek olmaya çalışıyoruz. Küçük bireysel yatırımcıdan, büyük global fonlara kadar oldukça geniş bir yelpazede buluşan hissedarlarımızın yanı sıra tüm menfaat sahipleri ve düzenleyici otoritelerle, güven temeli üzerine oturan sürekli, doğru ve zamanında iletişime dayalı kalıcı ilişkiler kuruyoruz. Yatırımcı ilişkileri alanında tescillenmiş başarılarımız analist ve fon yöneticilerinin performansımıza dair algılarına göre sonuçlanan bu ödüllerle sınırlı değil. Özellikle Türkiye ve Avrupa’da aldığımız ödüller, TAV Havalimanları’nın yatırımcı ilişkileri alanındaki performansının uluslararası standartlarda da ne kadar yüksek olduğunu gözler önüne seriyor. Başarılarımızın ödüllerle tescillenmesi bizi çıtayı hep bir adım daha yükseğe taşıma konusunda motive ediyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!