15 Temmuz 2022 Cuma günü bankalar çalışıyor mu? Bugün bankalar açık mı? İşte bankaların çalışma durumu

Güncelleme Tarihi:

15 Temmuz 2022 Cuma günü bankalar çalışıyor mu Bugün bankalar açık mı İşte bankaların çalışma durumu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2022 09:16

Bugün bankalar açık mı? sorusu vatandaşların odaklandığı konulardan oldu. Cuma gününe denk gelen 15 Temmuz günü bankaların açık olup olmadığı gündemdeki konular arasında yer alıyor. Kurban Bayramı boyunca bankalar resmi tatil nedeniyle çalışmalarına ara verdi. Bu süreçte bankaların 15 Temmuz günü hizmet verip vermeyeceği araştırılıyor. Peki, 15 Temmuz 2022 Cuma günü bankalar çalışıyor mu, tatil mi? İşte, 15 Temmuz bankaların çalışma durumu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

İşlem yapması gereken vatandaşlar, 15 Temmuz'da bankaların açık olup olmadığını araştırıyor. Kurban Bayramı tatili sebebiyle resmi kurumlar hizmetlerine ara verdi. Peki bugün bankalar açık mı? 15 Temmuz'da bankalar hizmet veriyor mu?

BUGÜN (15 TEMMUZ) BANKALAR AÇIK MI?

4,5 günlük Kurban Bayramı'nın ardından bankalar hizmet vermeye başladı. Ancak 15 Temmuz resmi tatil olduğu için bankalar kapalı olacak, hizmet vermeyecek.

15 TEMMUZ'DA HAVALE VE EFT YAPILIR MI?

15 Temmuz günü internet bankacılığı üzerinden havale ve EFT gibi işlemler gerçekleştirilebilir. Ancak 15 Temmuz resmi tatil olduğu için para bu tarihten sonraki ilk işlem günü, EFT saati başladıktan sonra karşı tarafın hesabına aktarılır. Ayrıca Fast özelliği ile belli bir limite kadar EFT işlemi kısa süre içerisinde yapılabiliyor.




BAKMADAN GEÇME!