Yahoo hissedarından şok sözler

Güncelleme Tarihi:

Yahoo hissedarından şok sözler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2013 13:57

İnternet devi Yahoo'nun hissedarlar toplantısında yapılan yorum herkesi şoke etti. Kendisini pis yaşlı bir adam olarak nitelendiren bir yatırımcı, şirket CEO'su Marissa Mayer'i çok çekici bulduğunu itiraf etti.

Haberin Devamı

Yahoo'nun Salı günü gerçekleşen yıllık hissedarlar toplantısında şirket CEO'su Marissa Mayer'e yöneltilen iltifat herkesin ağzını açık bıraktı. Paneli canlı yayın aracılığıyla izleyenler ise kulaklarına inanamadı.

Yahoo yönetimine katılmasından bu yana ilk kez düzenlenen bir panelle yatırımcılarla bir araya gelen Mayer soruları yanıtladı.

Panel yöneticisinin izleyicilere söz vermesiyle birlikte 2000 adet Yahoo hissesine sahip olduğu ifade eden bir yatırımcı  mikrofonu eline alarak ayağa kalktı ve şöyle dedi; " Adım George Polis, 2000 adet Yahoo hissesine sahip, Yunanlı, pis yaşlı adamın tekiyim ve siz çok çekicisiniz"

Salonda yükselen gülüşmelerin ardından hissedar Polis, temettü ödemelerine ilişkin şikayetlerini dile getirerek konuyu değiştirdi.

Haberin Devamı

Durumu soğukkanlılıkla idare eden CEO Mayer, söylediğinden büyük utanç duyan yatırımcının sözlerini duymazlıktan gelerek sözlerine devam etti.

Mayer değeri 16 milyar doların üzerinde olan Yahoo'nun CEO'luk görevini 2012'nin Temmuz ayında üstlenmişti.

Yahoo hissedarından şok sözler

George Polis adlı hissedarın sözleriyle birlikte salonda gülüşme sesleri yükseldi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!