‘Yağ’da DEV işbirliği

Güncelleme Tarihi:

‘Yağ’da DEV işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2016 20:46

2010 ve 2015 yıllarında bayi transfer rekoru kırarak “Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası” olan Aytemiz, dünyanın lider madeni yağ üreticilerinden Castrol ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, sayıları 500’ü aşan geniş bayi ağındaki istasyonlarında, Castrol ürünlerinin satışını gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, kendi sektöründeki en büyük madeni yağ markalarından biri ile işbirliği yapmanın ve bu alanda da birinci lig oyuncusu olmanın şirketin gelecek hedefleriyle örtüştüğünü söyledi. Otomotiv firmalarının madeni yağdan beklediği ürün özelliklerinin ve üretici onaylarının, her geçen gün biraz daha zorlaştığını anlatan Ahmet Eke, “Bu sebeple Aytemiz, bu alanda kendini kanıtlamış, global bir marka olan ve sahip olduğu yüksek marka algısının yanı sıra; yüksek teknoloji gerektiren çok dereceli motor yağlarında da pazarda lider konumunda yer alan Castrol ile işbirliği yapma kararı verdi” diye konuştu.

HIZLI HİZMET VERECEK

Aytemiz ve Castrol markalarının bu işbirliğini uzun soluklu olarak değerlendirdiğini vurgulayan Ahmet Eke şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Bir markayı güçlü kılan özelliklerden biri, küreselleşen dünyada farklı ihtiyaçlara cevap verebilme yetkinliğidir. Bu çerçevede, Castrol işbirliğinin, farklı tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına cevap verebilen yerli marka olarak Aytemiz’e daha da güç katacağına inanıyoruz. Aytemiz bundan sonraki süreçte istasyonlarında Castrol madeni yağlarını satışa sunacak ve Castrol, kendi dağıtıcı ağı ile Türkiye çapında tüm Aytemiz istasyonlarına hızlı hizmet verecek. Bununla birlikte, iki güçlü marka olarak tüm ürün tedariği, eğitim desteği ve pazarlama konularında da işbirliği yapmaya devam edeceğiz.”

Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Kamuran Yazganoğlu ise Aytemiz’le yaptıkları işbirliğinden ötürü mutlu olduklarını belirterek, “ Tüketiciler Aytemiz’in geniş bayi ağı sayesinde 500 noktada daha Castrol ürünlerine ulaşma imkanına kavuşacaklar” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!