Vergisiz bilgisayar ve telefonda ödeme desteği

Güncelleme Tarihi:

Vergisiz bilgisayar ve telefonda ödeme desteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2023 07:00

1 Kasım 2023’ten itibaren üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayar satışını düzenleyen Cumhurbaşkanlığı Kararının 25 Ekim’de Resmî Gazete’de yayınlanmasını takiben, Hepsiburada da öğrencilere sunacağı ek avantajları açıkladı.

Haberin Devamı

Buna göre 9 bin 500 TL’ye kadar vergisiz mobil telefon ve bilgisayarlardan avantajlı fiyatlarla yararlanmak isteyen öğrenciler, Hepsiburada’nın sunduğu özel limit ile, kart limitine takılmadan Hepsiburada Limiti ile 1 Kasım tarihinden itibaren kendilerine uygun cep telefonu modelini satın alıp 12 ay taksit imkanıyla ödemeye başlayabilecek.

MUTLULUK DUYUYORUZ

1 Kasım’dan itibaren koşullara uyan öğrencilerin Hepsiburada’dan satın alacağı bilgisayar cihazlarını ise şubat ayından itibaren 9 taksitle ödemeleri mümkün olacak. Bu ödemelerde Hepsiburada Limiti tutarı kart limitinden düşmeyecek. Hepsiburada Ticari Operasyonlar Başkanı Ender Özgün, “Öğrencilere sunulan vergisiz cep telefonu ve bilgisayar fırsatı, ülkemiz gençlerinin teknolojiye daha kolay ve uygun fiyatlarla ulaşmasında yönelik önemli bir adım. E-ticaretin milli takımı Hepsiburada olarak, tüm ülkemize katma değer yaratacak bu projenin bir parçası olmaktan ve genç nesillerin geleceğe daha iyi hazırlanmaları için teknolojik gelişmelere daha rahat ulaşmalarına destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!