Uyumsoft, yazılım kalitesini taçlandırdı 

Güncelleme Tarihi:

Uyumsoft, yazılım kalitesini taçlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 10:33

Yerli yazılım firması Uyumsoft AŞ, yazılım kalitesini SPICE Belgesi ile taçlandırdı.

Haberin Devamı

SPICE Belgesi’nin global çapta yazılım ve hizmet üretme anlamına geldiğini belirten Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Genel Müdürü Hüseyin Şahin, şunları söyledi: “Bu belge ile dünya standartlarında yazılım ve danışmanlık hizmeti verdiğimizi ifade ediyoruz. Önümüzdeki süreçte; Uyumsoft ERP ve i-Dönüşüm ürünlerimizi (e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet, KEP vd) daha fazla dünya pazarlarına çıkartarak, yazılım ve danışmanlık ihracatımızı arttıracağız” dedi.

ULUSLARARASI GEÇERLİLİĞE SAHİP
Hüseyin Şahin, TSE tarafından verilen ‘SPICE Sertifikası’nın, INTACS onaylı olup uluslararası geçerliliğe sahip olduğunu kaydetti. 

SPICE modelinin amacı; farklı yazılım süreç değerlendirme model ve yöntemleri için ortak bir ana prensip sağlamak. Böylece değerlendirme sonuçlarının, ortak bir bağlamda rapor edilmesi sağlanır.

Haberin Devamı

Müşterilerin siparişi ile başlayıp, üreticinin üretimi gerçekleştirip, müşteriye siparişi ulaştırmasına kadar olan aşamaları kapsar; mühendislik süreçleri, tasarım, test, bütünleştirme bu grubun içerisinde.

 

BAKMADAN GEÇME!