Ünlü danışman Aile Anayasası'nı anlatacak

Güncelleme Tarihi:

Ünlü danışman Aile Anayasasını anlatacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 00:58

Türkiye’de Koç, Sabancı ve Eczacıbaşı gibi önde gelen gruplara danışmanlık veren aile şirketi uzmanı David Bork, 12 Aralık 2014 Cuma günü yıllık geleneksel Workshop’ını gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Dünyanın en önemli kurumlarında değişim danışmanlığı veren Bork, Bizz Consulting tarafından gerçekleştirilecek eğitim programında, aile şirketi sahipleri ile bireylerine, yeni dönemde başarının yollarını anlatacak.

Capital ve Ekonomist dergilerinin sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte Bork, özellikle “İlişkiler” konusuna odaklanacak, katılımcılara Aile Anayasası hazırlama ve Aile Meclisi oluşturma konusunda taktikler verecek, onların sorularını yanıtlayacak.

Türkiye’de değişimi düşünen pek çok şirket ile de çalışan David Bork’un programına önde gelen iş insanları da konuşmacı olarak katılacak. İlk konuşmacı Sanko Holding’in başkanı Zeki Konukoğlu olacak. Başkanlığı ağabeyinden henüz devralan Konukoğlu, hazırlanış sürecini ve yönetim anlayışlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

TÜSİAD Başkanlığı yaptığı dönemde Aile Şirketleri konusuna önem veren Boyner Holding Yönetim Kurulu Ümit Boyner, gözlemlerini ve Boyner Grubu’ndaki deneyimlerini anlatacak.

Anadolu Grubu’nda genç kuşağı temsil eden Anadolu Efes Genel Müdürü Altuğ Aksoy ise eğitimden işe başlama ve CEO’luğa giden yolunun ayrıntılarını aktaracak.

İspanya’nın önde gelen ailelerinden birinin yeni kuşak temsilcisi olan Joaquin Uriach Torella, İspanya deneyimlerini ve kendi aile stratejilerini paylaşacak.

Ayrıca Anadolu Anlatıyor bölümünde Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Türkonfed Başkanı Süleyman Onatça ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin olduğu panel gerçekleşecek.

David Bork’un bu önemli Workshop’u, Avantgard Otel’de, 12 Aralık Cuma günü, 09.00-13.00 arasında gerçekleşecek. Capital ve Ekonomist’in de sponsor olduğu eğitime katılmak isteyenler info@bizzconsulting.com.tr adrese email atabilir ya da 0212 347 45 24 nolu telefonu arayabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!