Ulusoy'a lojistikte yeni araçlar

Güncelleme Tarihi:

Ulusoya lojistikte yeni araçlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2009 12:07

Lojistik sektörünün tek Ulusoy’u, Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding, kriz dönemine rağmen yatırımlarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Ulusoy Ailesi'nin üçüncü kuşak temsilcilerinden Alican Ulusoy’un liderliğindeki Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding, lojistik filosunu ve hizmetlerini DAF çekici ve Tırsan treylerle zenginleştiriyor. Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding gerçekleştirdiği 24 DAF Çekici ile 12 TIRSAN dorse alımı ile birlikte hizmet filosunu bir yıl içerisinde yüzde  20 büyütmüş oldu.

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding CEO’su Celal Doluel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Lojistik sektöründe misyonumuzu ‘Türkiye’nin yükünü taşımak’ olarak belirlemiştik. Bugün bu hedef doğrultusunda önemli bir yatırımı daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Herkesin yatırım planlarını ertelediği veya küçülmeye gittiği bir dönemde, biz hizmetlerimizde fark yaratmaya yönelik yatırımları gerçekleştirerek, 2009 yılında lojistik sektöründeki iş hacmimizi yüzde 25 büyüttük. Güçlü finansal yapımızla yatırımlarımızı öz kaynaklarımızla gerçekleştirdik. Lojistikte Avrupa'nın en büyük şirketleri içinde yer alan Ziegler ile yabancı ortaklık gerçekleştirdik. Şimdi de ana faaliyet alanımız olan lojistikte DAF çekici ve Tırsan treylerle filomuzun yüzde 20’sini yenileyerek büyüttük” dedi.

Haberin Devamı

Lojistik sektöründe tek Ulusoy olduklarının altını çizen Doluel, şöyle devam etti:

"Rahmetli Cemal Ulusoy’un izinden yürüyen Yönetim Kurulu Başkanımız Alican Ulusoy’un tek bir amacı var o da yatırımdan ödün vermeden büyümek ve daha fazla istihdam yaratmak. Ülke ekonomisine değer yaratmak bizim odak noktamız. 1 yıl içinde elde ettiğimiz büyüme oranları da bunun en büyük göstergesi. Ekim 2009 tarihinde elde ettiğimiz ciro, Ocak 2009 cirosuna göre yüzde 103’lük bir artışı gösterdi. 2010 yılında ise global krizin yarattığı sıkıntıların yavaş yavaş aşılması yönünde umutların güçlenmesine de bağlı olarak yüzde 30 büyümeyi hedefliyoruz. "

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!