Uludağ'a ciplerle götürüyorlar

Güncelleme Tarihi:

Uludağa ciplerle götürüyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2011 00:29

Avis'in Uludağ'a kendi araçlarına çıkmak istemeyenlere yönelik düzenlediği şoförlü cip kiralama işi çok tuttu. Avis Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, beklediklerinin üzerinde bir taleple karşılaştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Birçok insanın Uludağ'a kendi aracı ile çıkmak istemediğine dikkat çeken Ekici, kendilerinin de buradaki boşluğu farkederek yeni bir uygulamaya başladıklarını ifade etti. Ekici, şoförlü ciplerle Yalova Feribot’tan, Mudanya Feribot’tan ve İstanbul’daki adresten Uludağ’a transfer sağladıklarını anlattı.

1 Şubat'ta başlayan uygulamanın iyi gittiğini ve beklentilerin üzerinde bir taleple karşılaştıklarını söyleyen Ekici, şöyle devam etti:

"Kampanyaya ileride benzeri dönemler için de devam etmeyi düşünüyoruz. Ayrıca yaz dönemi için de arazi çekiş özelliği olan araçlarla farklı bölgelere yönelik yeni kampanyalar olacak."

130 MİLYON LİRA YATIRIM YAPACAK

Avis'in geçen sene yüzde 15 büyüdüğünü ve kısa süreli araç kiralama sektörünün açık ara lideri durumunda olduğunu ifade eden Ekici, "Şu anda 12 bin 500 adet aracımız var. Bu yıl 130 milyon TL yatırım yapmayı ve araç parkını artırmayı hedefliyoruz. İki yıl içindeki planımız ise iki kat büyümek" dedi.
 
Ekici, otellerdeki erken rezervasyon sisteminin araç kiralama sektöründe de uygulandığını ve erken karar verenlerin daha ucuza kiralama imkanı bulacağını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!