TÜSİAD- Koç Üniversitesi makro ve reel sektör politikalarını masaya yatıracak

Güncelleme Tarihi:

TÜSİAD- Koç Üniversitesi makro ve reel sektör politikalarını masaya yatıracak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2007 16:43

TÜSİAD-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumu, yarın, İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli’nde, “Dünya Piyasalarındaki Son Gelişmeler Işığında Makro ve Reel Sektör Politikaları” başlıklı bir konferans düzenleyecek.

Türkiye ekonomisinde, sürdürülebilir büyümenin devamı için yapılması gereken yapısal reformların ve bu reformların etkilerinin ele alınacağı konferansın açılış konuşmaları, TÜSİAD Konjonktür Değerlendirme Çalışma Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu ile Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Barış Tan tarafından gerçekleştirilecek.

Konferansın, “Makroekonomik Politikalar ve Mali Sektör” başlıklı birinci oturumun başkanlığını TÜSİAD Konjonktür Değerlendirme Çalışma Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu yapacak. Oturuma; Yapı Kredi Yatırım Baş Ekonomisti ve Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Cevdet Akçay, İş Yatırım Araştırma Direktörü Serhat Gürleyen ile Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Seyfettin Gürsel konuşmacı olarak katılacak.

TÜSİAD-Koç Üniversitesi Ekonomik Araştırma Forumu Direktörü Kamil Yılmaz’ın başkanlık edeceği “Reel Sektör” başlıklı ikinci oturumda ise Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi İzak Atiyas, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Danışma Kurulu Üyesi Hasan Ersel ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Erol Taymaz birer konuşma gerçekleştirecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!