TÜSİAD, bugün Ankara'da

Güncelleme Tarihi:

TÜSİAD, bugün Ankarada
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Muharrem Kayhan Başkanlığındaki 40 kişilik Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Heyeti, bugün hükümet üyeleri ve siyasilerle temaslarda bulunacak. TÜSİAD Heyeti, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile başlatılan siyasi diyalogun devamı olarak gerçekleştirilecek görüşmeler kapsamında, yarın Başbakan Mesut Yılmaz ve Başbakan Yardımcısı Bülent Ecevit tarafından kabul edilecek.

TÜSİAD yöneticilerinin programlarında, Devlet Bakanı Ahat Andican ile görüşme, Türkiye AB Karma Parlamento Komisyonu Başkan ve üyeleriyle öğle yemeği de bulunuyor.

Ayrıca bu akşam akşam Hilton Oteli'nde Bakanlar, Meclis'teki bütün komisyonların başkan ve üyeleri ile üst düzey bürokratların davet edildiği bir kokteyl verilecek. Kokteyl ile TÜSİAD komisyonlarının temsilcilerinin, Meclis'teki komisyonların başkan ve üyeleri ile tanıştırılması amaçlanıyor.

YARINKİ PROGRAM

TÜSİAD Heyeti, yarın da Adalet Bakanı M. Oltan Sungurlu, Devlet Bakanı Hikmet Sami Türk ve Dışişleri Bakanı İsmail Cem ile görüşecek. DTP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile de biraraya gelecek TÜSİAD'ın 2 günlük Ankara ziyaretine, Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kayhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Üyeleri Tuncay Özilhan, Aldo Kaslowski, Sinan Tara, Erkut Yücaoğlu, Hasan Subaşı, Muhteşem Ekenler, Ant Bozkaya ve Hasan Arat, Genel Sekreter Haluk Tükel'in yanı sıra Sakıp Sabancı, Ali Koç, Nurettin Çarmıklı, Aziz Zapsu, Doğan Bolak, Zekeriya Yıldırım ve Mahfi Eğilmez'in de aralarında bulunduğu dernek üyeleri de katılacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!