Türkiye'nin Davos Zirvesi Uludağ'da toplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin Davos Zirvesi Uludağda toplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2012 15:56

Türk siyaset, ekonomi ve iş dünyasının önemli isimleri 15 Mart-17 Mart 2012 tarihleri arasında Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde buluşuyor.

Haberin Devamı

Capital ve Ekonomist dergileri ve Bursa Valiliği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen, Türkiye’nin Davos’u olacak bu etkinlikte Türk ve dünya ekonomisi değerlendirilecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi adı altında Türk siyaset, ekonomi ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin her yıl bir araya geleceğe etkinlikte bu yıl toplam yedi oturumda 50’ye yakın konuşmacı yer alacak. Zirve'de, yarının sektörlerinden, bankacılığa, üretim cephesinden turizmde yeni döneme kadar geniş kapsamlı bir gelecek vizyonu masaya yatırılacak.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılış konuşmasını yapacağı Zirve’nin konuşmacıları arasında, Bursa Valisi Şahabettin Harput, A. Haydar Bozkurt, Abdullah Çelik, Abdülkadir Konukoğlu, Adnan Bali, Agah Uğur, Ahmet Zorlu, Ali Ağaoğlu, Ali Kibar, Ali Özdoğan, Avni Çelik, Aziz Torun, Başaran Ulusoy, Begümhan Doğan Faralyalı, Cemal Kişmir, Cemal Sönmez, Durmuş Yılmaz, Ender Alkoçlar, Ethem Sancak, Eugenio Bonomi, Faik Açıkalın, Hakan Ateş, Hakan Binbaşgil, İbrahim Aybar, İdil Yiğitbaşı, İzzet Karaca, Jan Nahum, Lucien Arkas, M. Rauf Ateş, Mark Spelman, Mehmet Aktaş, Mehmet Pekarun, Mehmet Ersoy, Mehmet Y. Yılmaz, Murat Sabuncu, Mustafa Boydak, Nihat Özdemir, Orhan Sabuncu, Serpil Timuray, Servet Yıldırım, Sinan Bubik, Suzan Sabancı Dinçer, Süha Güçsav, Süleyman Kalkan, Tayfun Bayazıt, Temel Kotil, Ümit Boyner, Vuslat Doğan Sabancı, Zafer Ataman, Ziya Akkurt, Ziya Altunyaldız da bulunuyor.

Haberin Devamı

Zirve'de ayrıca World 3.0 kitabının yazarı, strateji profesörü Ghemawat de yeni dünya düzenini ve iş yapma modellerini anlatacak.

Zirve'nin resmi internet sitesi ise www.uludagekonomizirvesi.org adresinden yayın yapıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!