Türkiye’deki ikinci ofisini açtı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’deki ikinci ofisini açtı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2023 07:00

İTALYA’daki şirketi SYSTRA SWS aracılığıyla 2011 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren, toplu taşıma ve altyapı alanında uzmanlaşmış Fransız mühendislik ve danışmanlık grubu SYSTRA, Türkiye’deki şirketinin İstanbul’daki yeni ofisinin açılışını 7 Kasım’da gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

SYSTRA’nın İstanbul Kadıköy’de bulunan yeni ofisi, grubun yurtiçindeki diğer adresi olan Ankara’ya ek olarak hizmete girdi. Mevcutta Türkiye’de 125’in üzerinde kişiye istihdam sağlayan grup, halihazırda karmaşık altyapı tasarımı alanında ülkenin en büyük tasarım şirketlerinden biri olup, müşterilerine eksiksiz altyapı danışmanlığı sağlamaktadır. SYSTRA, 2024  ve 2026 arasında personel sayısını arttırmayı hedeflediğini ilan etti.

SYSTRA COO’su Jean-Charles VOLLERY, konuyla ilgili olarak, “Design & Build (Tasarla ve inşaa et) alanında dünya çapında büyüme hızımızı arttırmayı hedefliyoruz ve Türk müteahhitler bu pazarda kilit oyuncular.

TÜRK MÜTEAHHİTLER KİLİT OYUNCU

Türkiye’ye daha fazla yatırım yapmak, ulaştırma sektöründeki gücümüzü geliştirmenin ve bu büyük potansiyelden en iyi şekilde yararlanmanın bir yolu” dedi. SYSTRA SWS Türkiye Genel Müdürü Paolo OCCIDENTE ise şunları ekledi: “Bu yeni açılışla, grubun dünya çapındaki müşterilerinin hizmetinde yerel uzmanlığımızı geliştirmeyi, yenilikçi fikirleri sürdürülebilir çözümlere dönüştürerek en karmaşık mühendislik sorunlarını çözmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!