Türkiye, üç stratejik ülkeden biri oldu mağazası 18’e çıktı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye, üç stratejik ülkeden biri oldu mağazası 18’e çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2011 00:00

Media-Saturn Türkiye CEO’su Nuri Topatan, Media-Saturn’un dünyada büyüme kararı aldığı üç stratejik ülkeden birinin Türkiye olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

İstanbul Bahçelievler’de 18’inci Media Markt mağazasının açılışında konuşan Topatan, şirket için Rusya ve Çin’le birlikte Türkiye’nin yeni yatırımların ve büyümenin adresi olduğunu belirterek, 2010 yılında da Media-Saturn’un  dünyada bulunduğu 15 ülke arasında en hızlı büyümenin Türkiye’de gerçekleştiğini kaydetti.
Elektronik yüzde 38 büyüdü
Bahçelievler’de açtıkları mağazayla Türkiye genelinde 18’inci İstanbul’da ise 8’inci mağaza sayısına ulaştıklarını aktaran Topatan, Media Markt’ın Türkiye’deki ve İstanbul’daki hızlı nüfus artışı ve genişlemeyi takip ettiğini, yeni mağazalarla büyümeye devam edeceğine vurguladı. Topatan, Türkiye’de tüketici elektroniği sektörünün 2011’in ilk altı ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 38.2 büyüdüğünü kaydetti. Nuri Topatan, Bahçelievler Bahçepark Media Markt’ın ardından, 2011 yılı bitmeden Kayseri ve Antalya’da da mağaza açacaklarını bildirdi. Topatan, ”Yıl bitmeden toplam 20 mağazaya ulaşmış  olacağız. 2012 yılına iddialı bir giriş yapacağız. 2012’de de en az 10 yeni mağaza açacağız” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!