Türkiye Helal Ürünler Fuarı'nda

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Helal Ürünler Fuarında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2004 10:15

Malezya'da düzenlenecek "Helal Ürünler Fuarı"nda gıda ürünleri açısından helal ürün kapsamında değerlendirilen et ve et ürünleri ve alkolsüz içeceklerden, tekstil, konfeksiyon ve kozmetik ürünlerine kadar çeşitli ürünler sergilenecek. Türkiye de "Helal Ürünler Fuarına" İGEME’nin açacağı bir standla katılacak.

Haberin Devamı

1’inci Helal Ürünler Fuarı", Uzakdoğu’da nüfusunun yaklaşık yüzde 60’ını Müslümanların oluşturduğu bir ülke olan Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da 14-18 Ağustos 2004 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Malezya’da ilk kez düzenlenecek olan fuarda, gıda ürünleri açısından helal ürünler kapsamında değerlendirilen et ve et ürünleri, alkolsüz içecekler, şekerli mamüller, beyaz et, süt ürünleri, su ürünleri, sağlıklı ürünler, eczacılık ürünleri ve tıbbi bitkiler ile İslami açıdan helal kabul edilen diğer gıda ürünleri sergilenecek. Sanayi ürünleri arasından da tekstil ve konfeksiyon ürünleri, temizlik ve vücut bakım ürünleri, deri ürünleri, gıda işleme ve ambalajlama makineleri, mutfak eşyaları, parfümeri ve kozmetik ürünleri ile pazar için potansiyel olabilecek diğer ürünler görücüye çıkacak.

Haberin Devamı

"Helal Ürünler Fuarına" İhracatı Geliştirme ve Etüd Merkezi de (İGEME) Türkiye’yi temsilen bir stand ile katılacak. Türkiye ihracat ürünlerinin pazar potansiyelinin artırılmasını sağlamak amacıyla sektörün durumu ve helal ihraç ürünleri hakkında ziyaretçilere bilgi verilecek ve tanıtım yapılacak. Ayrıca Türkiye’de İslami açıdan helal ürünleri üreten firmalar ve ürünlerinin tanıtılması amacıyla firmaları tanıtıcı broşür ve kataloglar da sergilenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!