Turizmcilere özel kariyer organizasyonu

Güncelleme Tarihi:

Turizmcilere özel kariyer organizasyonu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2013 16:21

Turizm sektöründe kariyer yapmak isteyenlere yönelik olarak Hilton Worldwide’ın düzenlediği Careers@Hilton Live 2013’a Hilton İstanbul da katıldı. Konaklama sektöründe kariyer fırsatlarıyla ilgili farkındalığı arttırmayı amaçlayan bu büyük organizasyon üst üste iki yıldır gerçekleşiyor

Haberin Devamı

Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü Armin Zerunyan gençlerin bir süredir iş bulmanın çok zor olduğu bir dönemden geçtiğine işaret ederek, "Tüm dünyada 255 milyon kişiye istihdam sağlayan seyahat ve turizm sektörünün 2022 yılına kadar 73 milyon yeni iş olanağı yaratması bekleniyor. Dolayısıyla, sektör gençlerin bugün karşı karşıya olduğu sorunlara önemli bir çözüm sunuyor" dedi.

TÜRKİYE'YE 20 ŞUBESİ DAHA GELİYOR

Hilton Worldwide’ın önümüzdeki yıllarda Avrupa çapında mevcut olan 243 tesislik portföyüne 135’den fazla otel ekleyeceğini, Türkiye’de ise 24 olan otel sayısına ise 20 yeni otel ekleneceğini kaydeden Zerunyan şöyle devam etti:

"Sunduğumuz iş, eğitim ve beceriler de şirketimizle birlikte büyüyor. Endüstrinin sunduğu fırsatlar konusunda farkındalık yaratmaya kararlıyız ve bu hedefi şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz en büyük kariyer organizasyonlarından biriyle gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz."
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!