Trump Towers'a işadamı akını

Güncelleme Tarihi:

Trump Towersa işadamı akını
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 11:36

Türkiye'nin önde gelen işadamları Trump Towers'ta özel olarak tasarlanmış örnek dairelerini gezdi. <1>Yeni

Haberin Devamı

YAPIMI hızla süren Donald Trump’ın Avrupa’da gerçekleştirdiği ilk projesi Trump Towers İstanbul'da, proje mimarı Brigitte Weber ve ekibi tarafından sadece rezidans sahiplerinin kullanımı için özel olarak tasarlanmış ‘Lounge’ ile 3 farklı tarzda iç mimari uygulaması yapılmış olan örnek dairelerini Türkiye’nin önde gelen işadamları gezdi.

Trump Towers İstanbul’un rezidans bloğunda 8 daire birden satın alan, dünyanın en büyük petrol tankeri filosuna sahip Palmali Şirketler Grubu’nun sahibi Azeri işadamı Mübariz Mansimov ile tek daire sahibi Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Aziz Yıldırım, örnek daireleri birlikte inceledi. İşadamları Zafer Kurşun ve Cihan Kamer ile Deutsche Bank Murahhas Azası Ersin Akyüz, Akbank Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Adanır, SPK eski Başkanı Muhsin Mengütürk de binanın minimalist tasarımını çok beğendi.

Haberin Devamı

MİSAFİRİN AĞIRLANDIĞI LOUNGE’TA İŞADAMLARI BULUŞMASI

İşadamları rezidans kulesinin dördüncü katında bulunan 600 metrekare alanı bulunan şömineli oturma odası, bar, kütüphane, ofis ortamında ihtiyaç duyabilecek her türlü konforu içeren business center, toplantı odaları ve çocuk oyun alanı yeralan ‘Lounge’da ağırlandı. İşadamlarına Hilton İstanbul Otel mutfağından ikramlar sunuldu.

39 KATLI 144 METRE YÜKSEKİLİĞİNDE

Trump Towers İstanbul, iki ayrı kuleden oluşuyor. Biri iş merkezi, diğeri de rezidans olan kuleler 39 katlı. Yerden yüksekliği ise 144 metre.

Eski İstanbul’dan Üsküdar’a, Beylerbeyi’nden Rumeli Kavağı’na kadar muhteşem bir İstanbul manzarası sunan Trump Towers İstanbul’un tasarımı Brigitte Webers tarafından gerçekleştirildi.

Kulenin rezidans bölümünde dairelerin 102 ila 650 metrekare arasında değişiyor. Ofis seçenekleri de 400 metrekareden başlayıp 2 bin metrekareye kadar çıkıyor. Ofis kulesinin üzerinde helikopter pisti bulunuyor.

Büyük bir hızla devam eden projede kaba inşaat tamamlandı. Kulelerin dış cephe kaplamaları takılmaya başlanırken, rezidans bölümünün 2011 başında teslim edilmesi planlanıyor. Projede, rezidans ve ofis kulelerinin yanı sıra 40 bin 936 metre kare alana yayılacak 5 katlı alışveriş merkezi de yer alacak. Komplekste 185 mağaza bulunacak.

Haberin Devamı

HANGİ HİZMETLER VERİLECEK?

Trump Towers İstanbul-Şişli’de rezidans sahiplerinin özel kartla girebilecekleri 16 bin 800 şişe kapasiteli şarap kavı bulunacak. Daire başına 70 şişelik kav kapasitesi sunulacak. Ev sahipleri şarap stoklarını kolayca izleyebilecek.

Projede sakinlerin bilet bulmaktan, rezervasyon yaptırmaya kadar her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik concierge servisi, 24 saat hizmet veren doorman yani özel hizmet ve kapı görevlisi, resepsiyon, valet parking, teknik servis, housekeeping yani ev işi hizmeti gibi hizmetler bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!