Torunoğulları'na 'yılın iş adamı ödülü'

Güncelleme Tarihi:

Torunoğullarına yılın iş adamı ödülü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 12:33

Hollanda başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde yatırımları bulunan Turgut Torunoğulları'na 'yılın iş adamı ödülü' verildi. Torunoğulları, ödülünü eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un elinden aldı.

Haberin Devamı

16’ıncısını Ekovitrin’in organize ettiği ‘2017 Yılın Starları Ödülleri’ sahiplerine verildi. ‘Yılın Starları Ödülü’nün bu yılki sahibi EdelStaal Group Yönetim Kurulu Başkanı olarak uzun bir süredir DEİK’in (Diş Ekonomik İlişkiler Kurulu) Avrupa Komite Başkanlığı’nı da yürüten, işadamı Turgut Torunoğulları'nın oldu.

‘EFSANE BAŞKAN’ SLOGANLARIYLA
‘Efsane Başkan’ sloganları altında ödülünü almak üzere kürsüye gelen Torunoğulları konuşmasında önemli noktalara vurgu yaparak Avrupalı Türklerin, hem Avrupa ailesinin bir parçası olduğunu vurguladı hemde Türkiye’nin vazgeçilmez bir parçası olduklarının altını çizdi.

“ÖDÜLÜ AVRUPA TÜRK AİLESİ ADINA ALIYORUM”

Torunoğullarına yılın iş adamı ödülü

Turgut Torunoğulları ödül konuşmasbında şunları kaydetti: “Kıymetli misafirler, Herkes Türkiye’yi anlattı ben biraz da Avrupa’daki büyük Türk ailesini sizlere anlatacağım. 5 milyon 600 bin’lik nüfusuyla ve 140 bin girişimcisiyle, 100 milyar’a yakın ciroso’yla yaşadıkları ülkelerde ve Türkiye’nin kalkınmasına kattıkları o katma değerle mütevazı bir yaşam süren o insanlardır. Ben o emek sarf eden insanlar adına aranızda olmaktan gurur duyuyorum.

Haberin Devamı

Biz Avrupa’da günümüzde yönetilen değil artık yöneten durumuna geldik. Avrupa’da birçok ülkeden büyük bir katma değerle işte buradayız. Bu ödülü işte bu anlayışla, Avrupa Türk ailesi adına alıyorum. Başta ailem olmak üzere, 40 yıla aşkın bir süredir EdelStaal Grubu’nda beraber çalıştığım ortaklarım ve yöneticilerim başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Hollanda, İtalya'nın yanı sıra Türkiye'de de bir dizi yatırımı bulunan Turgut Torunoğulları, referandum öncesi yaşanan 'Hollanda krizi'nin çözümünde oynadığı önemli rolü ile gündemdeydi.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!