’ Toplumsal ihtiyaçlara cevap ve vergi ödemek önceliğimiz’

Güncelleme Tarihi:

’ Toplumsal ihtiyaçlara cevap ve vergi ödemek önceliğimiz’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2013 01:38

Koç Holding CEO’su Turgay Durak İSO 500 listesinde ilk 10’da beş Koç Topluluğu şirketinin yeraldığını vurgulayarak, “Ülkem varsa ben de varım” diyerek, çalışanlarımızdan ve bayilerimizden aldığımız güçle yeni başarılara imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Koç Topluluğu yayını ‘Bizden Haberler’e değerlendirmeler yapan Durak şu mesajları verdi: “Kurucumuz Merhum Vehbi Koç her şeyden önce memleketinin gelişmesi için düşünmeyi, çalışmayı ve yatırımda bulunmayı amaç edinmişti. İş ortaklarına, çalışanlarına, müşterilerine, devlete ve topluma güven duygusuyla hareket eden ve gücünü aldığı Türk ekonomisine güç katmayı hedefleyen Koç Topluluğu, bu gelenekten hareketle her zaman gelişmeyi artırmak ve kaynak yaratmak için yatırım yapmayı, istihdamı artırmayı, vergilerini düzenli ödemeyi ve sosyal sorumluluk bilinciyle toplumsal ihtiyaçlara cevap vermeyi önceliği haline getirdi.

Kurucumuz Merhum Vehbi Koç’tan devraldığımız ilkelerle Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa V. Koç’un liderliği ve yönetiminde geleceğe olan yolculuğumuz sürüyor. Cumhuriyet’in 100. yılına doğru alınan yolda Koç Topluluğu olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız.” TÜPRAŞ Genel Müdürü Yavuz Erkut da “Hedefimiz, sektörde her alanda operasyonel mükemmelliği gerçekleştirmiş bir Tüpraş’ı Topluluğumuz ve ülkemize kazandırmak, dünyadaki öncü rafineriler seviyesine çıkarmak” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!