Togg’un sergilendiği alana ziyaretçi akını

Güncelleme Tarihi:

Togg’un sergilendiği alana ziyaretçi akını
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2023 07:00

Togg'u merak edenler ve alıcılar Zorlu Center’daki deneyim merkezine akın ederek ilk modeli inceleyip merkezde bulunan görevlilerden detaylı bilgiler aldı.

Haberin Devamı

Togg, T10X modeli için bugün ön siparişleri almaya başladı. İlk yerli otomobilin alıcıları ve merak edenler İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde bulunan Zorlu Center’daki deneyim merkezine akın etti. Her yaştan vatandaş hem ilgiyle Togg’un ilk modelini inceledi hem de merkezde bulunan görevlilerden kapsamlı bilgiler aldı. Alanı ziyaret edenler görüşlerini şöyle dile getirdi...

- Uğur Erdal (32): “Tasarımı Avrupa tarzı olmuş. Türk kültürü geliştikçe araba da gelişecek ve kendi kültürümüzle de geliştikçe tüm dünyada kendini gösterecektir. Kendi stilini yaratacağına inanıyorum. Avrupa’dan, Asya’dan almış, Türk kültüründen de biraz esintiler var. Yavaş yavaş stil ve görünüm ikon haline gelecektir. Türk imzası belli olacaktır. Bence 953 bin liralık fiyat günümüz şartları düşünüldüğünde uygun olmuş. Uygun şartlar oluştuğunda almayı isterim.”

Haberin Devamı

- Sedat Okyar (72): “Araç gayet güzel, özelliklerini ve tasarımı çok beğendim. Yerli araç olması milli bir duyguyu canlandırıyor, elimizden geldiği kadar herkesin desteklemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Fiyat olarak emsalleriyle kıyaslandığında yüksek değil. Aracı almaya niyetim var, onun için gelip baktım uygun gördüm, şimdi uygulama üzerinden tercihimizi, müracaatımızı yapacağız.”

- Cemal Kurçaloğlu (80): “Çok beğendim ama tabii ulaşması zor. Memleket için de güzel bir şey hatta alırsam ‘Yerli malı yurdun malı herkes kullanmalı’ diye yazı yazmak istiyorum, gurur duyarım ama çekilişte sıra gelir mi gelmez mi boşluktayım. Şu an verseler alıp giderim mesela, 6 ay sonra alabilir miyim bilemiyorum. Fiyatı mevcut piyasaya göre uygun gibi görünüyor. Gelip bilgi aldım beğendim, başvurumu yapacağım.”

- Burak Bağcı (18): “Aracın Türkiye piyasası haricinde yurtdışına satışını merak ediyorum ve dışarıya satışını daha çok istiyorum. Ülkemizde kamuda kullanılabilir, halkımız da kullanmalı ama yurtdışı piyasasında bu fiyatla ve rakiplerine kıyasla daha büyük yer edineceğini düşünüyorum. İleride böyle bir araç almayı çok isterim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!