Togg’da canlı TV dönemi

Güncelleme Tarihi:

Togg’da canlı TV dönemi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2024 07:00

Togg ilk yüzde 100 elektrikli aracı T10X’in ekranında sunduğu uygulamaları zenginleştirmeye devam ediyor. Son olarak D-Smart GO ile yapılan işbirliği kapsamında Togg kullanıcıları, 100’ü aşkın canlı TV kanalını izleyebilecek. D-Smart GO, Trumore’un uygulama mağazası olan Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarıyla buluşacak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markalarından Togg, ilk yüzde 100 elektrikli aracı SUV segmentindeki T10X’i akıllı bir cihaza dönüştürmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda, D-Smart GO ile yapılan işbirliği kapsamında 100’ü aşkın canlı TV kanalı, Togg’un dijital deneyim platformu Trumore’un uygulama mağazası Tru.Store üzerinden T10X kullanıcılarıyla buluştu. Böylelikle, Türkiye’de ilk kez Togg T10X sınıfının en büyük bilgi-eğlence ekranından canlı TV kanalları izlenebilecek.

12 AY ÜCRETSİZ

Türkiye’nin öncü yayın platformlarından D-Smart GO ile Togg arasında yapılan işbirliği kapsamında en sevilen filmler, tüm dünyada ses getiren diziler, birbirinden heyecanlı spor karşılaşmaları, belgeseller, haber, yemek, çocuk, müzik, ulusal kanallar ile D-Smart GO’ya özel kanalları T10X yolcuları için Tru.Store’da kullanıma sundu.

Haberin Devamı

Bu sayede T10X kullanıcıları, her ay yüzlerce yeni film, dizi, belgesel ve çocuk içeriklerini izleyebilecek ve canlı yayınları 72 saate kadar geri alabilecek. D-Smart GO’yu Trumore uygulaması üzerinden  aktif hale getiren Togg kullanıcıları, 12 ay boyunca bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Togg T10X’te D-Smart GO uygulaması sürücüler için yalnızca park halindeyken izlenebilecek. Sürüş güvenliğini korumak için araç hareket halindeyken sürücü ekranı kapanacak ve yayın yolcu ekranından devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!