Togg ve Bosch Car Service’ten işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Togg ve Bosch Car Service’ten işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2023 07:00

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, T10X modelinin mart ayı sonunda kullanıcılarla buluşturulacağının açıklanmasının ardından, ülkenin 7 bölgesinde deneyim merkezleri, servis ve teslimat noktaları açmaya başladı. 

Haberin Devamı

Togg, kendi servis noktalarının yanı sıra Bosch Car Service ile de iş birliği yaptı. Böylece Togg, tamamen kendi bünyesinde yer alacak servis temas noktalarıyla, anlaşmalı Bosch Car Service’lerle de yayılımını genişletip Türkiye genelinde 20’den fazla noktada kullanıcılara hizmet sunacak. İş birliği kapsamında kullanıcılara tüm bakım ve onarım hizmetleri en son standartlarda sunulacak. Togg akıllı cihazı kullanıcıları, anlaşmalı servislerin sunduğu onarım, servis, bakım ve garanti hizmetleri dahil tüm hizmetlerden yararlanabilecek.

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, “İlk akıllı cihazımız T10X’i kullanıcılarımızla buluşturmanın heyecanını yaşarken, satış ve satış sonrası çalışmalarımızı da hızla tamamlıyoruz. Türkiye’nin 7 bölgesinde 10’u sabit, 8’i gezici 18 deneyim merkeziyle sabit ve mobil servis noktalarımızı açmaya devam ediyoruz. Kendi servis yatırımlarımızı sürdürürken, yerel ve küresel ölçekte bağımsız servis sağlayıcılarla işbirliği fırsatlarını değerlendiriyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!