Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Al-Falih ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Al-Falih ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2024 13:47

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’da Yatırım Bakanı Khalid Al-Falih ile bir araya geldi. Bakan Bolat, 'Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki ekonomik bağların daha da güçlenmesine, karşılıklı yatırımların artırılmasına yönelik çalışmalarımızı güçlü şekilde sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Bakan Bolat, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Suudi Arabistan programımız kapsamında ilk olarak Suudi Arabistan Yatırım Bakanı Sayın Khalid Al-Falih ile bir araya geldik.

Görüşmede ülkelerimiz arasındaki yatırım olanaklarını ve iş birliği potansiyellerini ele aldık, bu doğrultuda belirlediğimiz ortak hedefleri istişare ettik. Sayın Al-Falih ile müteahhitlik, turizm, imalat sanayi, gıda ve sürdürülebilir kalkınma gibi birçok alanda yatırım alanındaki iş birliği fırsatlarını konuştuk.

Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki ekonomik bağların daha da güçlenmesine, karşılıklı yatırımların artırılmasına yönelik çalışmalarımızı güçlü şekilde sürdüreceğiz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!