Teslimatta elektrikli kamyonet dönemi

Güncelleme Tarihi:

Teslimatta elektrikli kamyonet dönemi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2022 07:00

Pınaronline, sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda soğuk zincirde teslimat imkânı sunan elektrikli mini kamyonetleri dağıtım filosuna kattığını açıkladı.

Haberin Devamı

Pilotcar tarafından üretilen elektrikli mini kamyonetler, 22 kW güce ve 220 km menzile sahip. Saatte 50 kilometre maksimum hıza sahip olarak araçlar, 1000 kilogram yük taşıyabiliyor. Araçların en önemli özelliği +4 ile -18 derece arasında teslimat yapabilmesi. Yeni araçlarla birlikte sürdürülebilirlik hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını dile getiren PınarOnline Dijital Dönüşüm ve E-ticaret Direktörü Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, şunları söyledi:

“Gerçekleştirdiğimiz faaliyet doğrultusunda ürünlerin üretilmesinden depolanmasına, sipariş alımından teslimine kadar geçen her süreçte ortaya karbon emisyonu çıkıyor. Biz de sahip olduğumuz vizyonla bu emisyonu sıfırlamak için birçok farklı girişimde bulunuyoruz. Filomuza dahil ettiğimiz elektrikli mini kamyonetler de tedarik zincirimizdeki sac ayaklarından birini simgeliyor. Bu sayede hem soğuk zinciri bozmadan elektrikli mini kamyonetlerle teslimat yapabileceğiz hem de sürdürülebilir çevre hedefine katkıda bulunacağız. Tedarik sürecinde zincirin diğer halkalarını da değerlendirirken karbon sıfır hedefimiz doğrultusunda adımlar atmaya devam edeceğiz. Vizyoner açıdan baktığımızda yalnızca filomuzdaki değil aslında Yaşar Holding bünyesindeki tüm araçların elektrikli olmasını arzu ediyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!