Tesislerimizi tanıyalım

Güncelleme Tarihi:

Tesislerimizi tanıyalım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Her türlü konforun düşünüldüğü tesisde 100 otel odası bulunuyor.

Türk turizminin gözde merkezlerinden biri olan Tekirova lüks tesisleriyle de dikkat çekiyor. Kendine özgü plajı, Beydağları'nın eşsiz çam ağaçları ile süslenmiş ormanı bulunan Tekirova'nın turistler yanında ayrı bir yeri var. Tekirova Corinthia Hotel, Malta grubuna bağlı bir işletme olarak turizme hizmet veriyor.

BÜYÜK YATIRIM

Tesisin genel müdürü Zafer Yumuşak, Türk turizmine yatırım yapan yabancı işletmelerin, sektörün önünü açtığını ve garanti altına aldığını belirterek, ‘‘Turizmde rakiplerimizden çok daha fazla özelliklere sahibiz. Yabancı yatırımcılar bunun bilincinde. Turizm sektöründe yabancı yatırımcının bulunması, Türkiye'nin yararınadır’’ dedi.

HER TÜRLÜ KONFOR

Tekirova Corinhia Hotel Türk turizminde yıldızı parlayan 'Herşey dahil' uygulaması ile çalışıyor. Her türlü konforun düşünüldüğü tesisde 100 otel odası, 258 tatil köyü odası bulunuyor. Phaselis ve Olympus antik şehirleri, ve civardaki rafting yapmaya uygun nehirler, Beydağları'ndaki jeep gezileri Tekirova Corinthia'da tatil yapmaya gelen konukların beğenisine sunuluyor. Animasyon gösterileri, su sporları ve değişik aktiviteler konukların vazgeçemediği unsurlar arasında bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!