Teknoser ve Unıversal kart hizmetleri birleşti

Güncelleme Tarihi:

Teknoser ve Unıversal kart hizmetleri birleşti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2007 14:23

Teknoloji Holding'in grup şirketleri Teknoser ve Universal Kart Hizmetleri'nin, Teknoser çatısı altında birleştiği bildirildi.

Haberin Devamı

Teknoloji Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay, birleşmeye ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, 2007'nin holding için önemli gelişmelerle dolu bir yıl olduğunu belirterek, grubun yeni yatırım planları bulunduğunu kaydetti.
Hitay, “Biz doğru zamanda, doğru yerde, doğru kararları alıyor, hızlı hareket ediyor, yeni yatırımlara doğru yol alıyoruz. Yeni iş fırsatlarını 'önce görerek' yatırım yapmayı ve kazanmayı hedefleyen bir grubuz. Bu yaklaşımla, bu yıl çok önemli adımlar attık” dedi.

Grup şirketlerinden Embrio A.Ş'nin, SüperTeklif ve KolayTedarik'i hayata geçirdiğini, DataProfil'in, SüperTeklif üyelerini, 86 kategoride profilleyerek, reklam verenler, ajanslar ve araştırma şirketleri için yeni bir pazarlama mecrası yarattığını, alıcı ve satıcı firmaları “açık eksiltme” yöntemiyle ihale platformunda buluşturan KolayTedarik'in ise internet tabanlı kurumsal pazarda yeni bir sayfa açtığını anlatan Hitay, “Bir diğer grup şirketimiz Planet A.Ş'yi ödeme sistemleri alanında dünyanın en büyük gruplarından biri olan Ingenico'ya sattık. Bu değişimin son halkası ise Teknoser ve Universal Kart Hizmetleri'nin birleşmesi oldu. Bu yeni birleşme ile birlikte, Teknoser, hizmet alanını genişletiyor ve yeni sektörlere açılıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Verilen bilgiye göre, yeni yapılanma ile birlikte, Teknoser Genel Müdürü Remzi Mirdoğan görevine devam ederken, Universal Kart Hizmetleri Genel Müdürü Murat Elkaya Teknoser'in Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmalarını sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!