TBMM Üstün Hizmet Ödülü Sarar'ın

Güncelleme Tarihi:

TBMM Üstün Hizmet Ödülü Sararın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2010 10:11

TBMM Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülen Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, ödüle layık olmaya çalışacağını söyledi.

Eskişehir'de yaşayan Cemalettin Sarar, kendisine böylesine bir gurur yaşatanlara teşekkür ettiğini belirterek, ülkesine, devletine ve milletine hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti.

Türkiye'nin adının dünyada duyulması için elinden geleni yaptığını ifade eden Sarar, şöyle konuştu:

“Beni bu ödüle layık gören büyüklerime teşekkür ediyorum. Milletimizi, devletimizi, işimizi, çalışanımızı ve insanlarımızı seviyoruz. Sarar'da 5 bin kişiye iş veriyoruz. Çalışanların hepsi evladımız, kardeşimiz. Evladım yok diye hiç üzülmüyorum. Benim 5 bin çalışanım aynı zamanda kardeşim ve evladımdır. Onlarla bütünleşiyorum, isteklerini dinliyorum. Karşılıklı sevgi ve saygıyla üretim yapıyoruz. Örnek işbirliğimiz ödüle layık görülmüş. Ne mutlu bize. Bu tür ödüller bizi daha da heyecanlandırır. 5 bin değil, 10 bin kişiye iş vermek arzusundayım. Türkiye'nin ve Türk markasının imajını sürekli yukarı çıkarıyoruz. Kaliteli hizmetimiz tüm dünyada takdir alıyor. Türkiye'ye layık olmaya çalışıyoruz. Ödüle layık olmaya çalışacağım. Ödülü bana verenler hiç merak etmesin yüzlerini kara çıkarmayacağım.”

BİR ÖDÜL DE ALATTİN ŞEKER'E

TBMM Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görülen iş adamı Alaattin Şeker de ödüle layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.Bilecik'in Bozüyük ilçesinde yaşayan Şeker, yaptığı açıklamada, daha önce de kendisine Devlet Bakanlığı altın beratının verildiğini anımsatarak, hayır yapmanın babalarından kalan bir miras olduğunu, bu yolda yürümeye devam edeceklerini kaydetti.

Kardeşi eski Devlet Bakanı Bahattin Şeker ile Bozüyük ve Bilecik'te bağışlar yaptıklarını ifade eden Şeker, şöyle konuştu:

“Benim bağışladığım 6 okul ve 1 yetiştirme yurdu arsalarına yapılan kurumlarda eğitim gören öğrencilerin, devletine ve milletine yararlı birer birey olmalarını istiyorum. Bu yardımları yaparken hiçbir menfaat gözetmedim. Bozüyük'te okul ve yetiştirme yurdu arsalarının yanı sıra, çocuk parkı, jandarma karakolu ve okul pansiyonu arsası olmak üzere toplam 84 bin metrekare arsa bağışladım. Camilere, hastanelere ve okullara çeşitli yardımlar yaptım. Bu yardımları çoğaltarak devam ettirmek istiyorum. Bozüyük'te öğrenci yurdu eksikliğini gidermek amacıyla da bazı çalışmalar yapıyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!