TAV hizmetlerini bir filmle anlattı

Güncelleme Tarihi:

TAV hizmetlerini bir filmle anlattı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 25, 2012 13:59

Havalimanları Holding,’havalimanı operasyonlarının perde arkasını’ hazırladığı yeni tanıtım filmiyle anlattı

‘TAV olmasa ne olur?’ sorusunun kurgulandığı filmde, havalimanında hayat bir an da olsa duruyor. Terminale gelen iki yolcunun hikAyesi üzerine kurgulanan filmde, TAV çalışanlarının sunduÄŸu hizmetlerden yolcuların hangi alanlarda faydalandığı anlatılıyor.  Â

Yapımcılığını Dreambox’ın üstlendiği ve yönetmenliğini Hollandalı Louis Van Zwol, görüntü yönetmenliği Steve Walker’ın yaptığı film, TAV’ın yolculukları kolaylaştırma hedefine vurgu yapıyor. TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, şöyle dedi:     "TAV havalimanlarında hizmetlerimizi yolculukları keyife dönüştürme amacıyla konumluyoruz. Filmde de bu vurguyla hareket etmek istedik. TAV çalışanları havalimanlarının görünmeyen kahramanları. Filmimizde onların yaptıkları işlerin yolcularımızın yüzündeki gülümsemeye yansımasını anlattık. Türk markası olarak bugün Türkiye’nin yanı sıra Gürcistan, Tunus, Makedonya, Letonya ve Suudi Arabistan’da, 12 havalimanında faaliyet gösteriyoruz. Yolcularımızın, havalimanında geçirdikleri tüm süreçlerin bir düzen içinde işlemesi, TAV’ın bilgi birikimi ile en küçük detaylara kadar düşünülmüş bir planlama ve iyi kurulmuş bir organizasyonun sonucu. Bu filmde, saat gibi işleyen bu yapının perde arkasındaki ana aktörün TAV olduğunu ve işleyen kusursuz sistemin tesadüf olmadığını vurgulamak istedik."

TAV Havalimanları’nın yeni filmi, öncelikle Facebook, YouTube ve Twitter gibi sosyal mecraların yanı sıra birçok web sitesinde de bir hafta süreyle ‘Havalimanında neler oluyor?’ ve ‘Uçuşlar durdu, yolcular şaşkın’ başlıklarıyla duyuruldu. Merak uyandıran kısa filmler, kısa sürede sosyal mecrada binlerce kişi tarafından izlendi.

Film için 35 kişilik bir ekip, 10 gün süresince çekimler gerçekleştirildi. Filmlerin post-prodüksiyon aşamaları da yaklaşık 20 kişilik bir ekip tarafından üç haftada tamamlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!