TAV Havalimanı İşletmecilik halka açılıyor

Güncelleme Tarihi:

TAV Havalimanı İşletmecilik halka açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2006 10:26

TAV Grubu İcra Kurulu Başkanı Sadri Şener, TAV Havalimanı İşletmecilik A.Ş’nin bu yıl içerisinde planlanan olası halka arz çalışmalarını yürütmek için HSBC Bank Plc, Credit Suisse First Boston ve Garanti Yatırım’dan oluşan konsorsiyuma Eş Global Koordinatör olarak yetki verildiğini açıkladı.

Sadri Şener, TAV Yatırım Holding’in bu yılın üçüncü çeyreğinde bir halka arz gerçekleştireceğine yönelik haberlerle ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Şener, bünyesinde havalimanı terminal işletmeciliği, havalimanı perakende hizmetleri, havacılık projeleri dizayn ve müteahhitliği, yer hizmetleri şirketleri bulunduran TAV Grubu’nun, uluslararası arenada komple havalimanı çözümleri sunan sayılı isimler arasında kendisine yer edindiğini bildirdi. Şener şunları söyledi: "Grubun sürdürülebilir büyümesini desteklemek ve yaratılan ekonomik katma değeri paydaşlarıyla paylaşmak üzerine kurulu kurumsal yönetim felsefesi çerçevesinde, Grubumuz bünyesinde bulunan TAV Havalimanı İşletmecilik A.Ş. şirketinin 2006 yılı içerisinde planlanan muhtemel halka arz çalışmalarını yürütmek için HSBC Bank Plc, Credit Suisse First Boston ve Garanti Yatırım A.Ş.’den oluşan konsorsiyuma Eş Global Koordinatör olarak yetki verilmiştir."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!