Tarkan ve İbo, New York'ta ev alıyor

Güncelleme Tarihi:

Tarkan ve İbo, New Yorkta ev alıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Sibel Can'dan sonra Tarkan ve İbrahim Tatlıses de ABD'de ev sahibi olan ünlüler arasına katılıyor. New York'un ünlü emkalçılarından Erdinç Özada, Tarkan'ın New York'ta 500 bin dolar (125 milyar lira) ile 1 milyon dolar (250 milyar lira) arasında bir fiyatla ev aradığını, İbrahim Tatlıses'in de ev almak için kendisine başvurduğunu açıkladı.

ABD'de ev alan ünlüler kervanına Sibel Can'dan sonra Tarkan ve İbrahim Tatlıses de katılıyor. New York'un önde gelen emlakçılarından Erdinç Özada, Tarkan'ın New York'da 500 bin (125 milyar lira) ile 1 milyon dolar (250 milyar lira) arasında fiyatla bir ev aradığını, İbrahim Tatlıses'in de ev almak için başvuruda bulunduğunu açıkladı. Müşterileri arasında Suudi Arabistan kralı Fahd'in kızkardeşinden, Hollywood'un en tanınmış film yapımcılarına, pop sanatçısı Tarkan'dan, ünlü manken Claudia Schiffer'e kadar zengin ve tanınmış kişilerinin bulunduğu Erdinç Özada. New York'ta East River'a bakan ve değeri 1 milyon doların üstünde olan apartmanlardan satın alanlar arasında, adları Türk siyaset ahnesinde çok duyulan ünlü politikacıların da bulunduğunu belirtiyor, ancak ‘‘mahremiyet ilkesine’’ sadık kalarak bunların adlarını açıklamamayı tercih ediyor.

ASANSÖRDEKİ SARIŞIN

Özada, manken Claudia Schiffer ile tanışmasını da şöyle anlatıyor: ‘‘Müşterilerimden birine değeri birkaç milyon dolar olan satılık dairelerimden birini göstermiş, asansörle aşağıya iniyordum. Asansöre felaket güzel bir sarışın kadın ve bir genç adamla birlikte bindik. Satacağım apartman konusunda anlaşma sağlanamadığı için biraz canım sıkkındı. Konuşmalarına kulak misafiri olduğum adamla kadının o binada bir daire baktıklarını fakat beğenmediklerini anladım. Lafa girip kendimi tanıttım ve binanın muhteşem çatı katını (penthouse) görmek isteyip istemeyeceklerini sordum. Olumlu karşıladılar. Birlikte yeniden yukarı çıktık. Daireyi beğenmişlerdi. Fakat Amerika'daki kurallar gereği bir kişinin herhangi bir binadan daire alabilmesi için yönetim kurulunun olumlu kararı gerekiyordu. Bu nedenle adama kim olduğunu ve ne iş yaptığını sorma lüzumunu hissettim.

Adam güldü ve ‘‘ben önemli değilim. Önemli olan yanımdaki bayandır. Yoksa kendisini tanımadınız mı?’’ dedi. Utanarak bir kez daha yanındaki harika sarışına baktım. ‘‘Hayır, tanımıyordum’’. Adam bu kez açıklama lüzumunu hissetti: ’’Bayan, Claudia Schiffer'dir''.

Utancımdan ne diyeceğimi şaşırdım. Schiffer ondan sonra sürekli müşterilerim arasına girdi.''

ÖTEKİ ÜNLÜLER

10 yıl önce New York'ta ağabeyine ev ararken konu ilgisini çektiği için emlak komisyoncusu olmaya karar veren Erdinç Özada, Amerika'da yeni oluşturulan ‘‘Türk İşadamları Forumu’’nun da aktif bir üyesi. Özada'nın ünlü müşterileri arasında önceki yıl ölen Jackie Onassis Kennedy, geçen yıl Florida'da bir cinayete kurban giden İtalyan moda devi Gianni Versace, bir başka İtalyan modacı Giorgio Armani, Amerikalı pop yıldızı Madonna, New York'lu modacı Donna Karan ve iri göğüsleriyle şöhret olan şarkıcı Dolly Parton da bulunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!