Tarkan da artık dünya Pepsi starı

Güncelleme Tarihi:

Tarkan da artık dünya Pepsi starı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2001 00:00


Emre ÖZPEYNİRCİ
Haberin Devamı

Pepsi, tüm dünyadaki tanıtım kampanyası için Tarkan'la anlaştı. Michael Jackson, Tina Turner, Rod Stewart, Madonna, Spice Girls, Ricky Martin gibi dünya starları ile çalışan Pepsi, ilk kez bir Türk sanatçısı ile bu çapta projeye imza attı. Anlaşmanın uluslarası tanıtımı martta İstanbul'da yapılacak.

DÜNYA içecek devi Pepsi, dünya starı olma yolunda hızla ilerleyen Tarkan ile anlaştı. Michael Jackson, Tina Turner, Rod Stewart, Madonna, Spice Girls, Ricky Martin gibi dünya starları ile çalışan Pepsi, ilk kez bir Türk sanatçısı ile bu çapta projeye imza atmış oldu. Tarkan Tevetoğlu, anlaşma çerçevesinde Pepsi'nin reklam filmi ve etkinliklerinde rol alarak dünya çapında turneler düzenleyecek.

2000 yılı sonunda Pepsi tarafından belirlen projenin bugüne kadar promosyon ve reklam aşamaları belirlendi. Anlaşmanın kamuoyuna duyurulması için Tarkan'ın yeni kasetinin çıkacağı mart ayı seçildi ve Pepsi'nin uluslararası alanda hızlı bir çıkış yakalayan Tarkan ile gerçekleştireceği projenin ayrıntıları ve Tarkan'ın yeni kaseti mart ayında İstanbul'da düzenlenecek uluslarası basın toplantısıyla tüm dünyaya açıklanacak.

GÖĞSÜMÜZ KABARDI

Pepsi'nin Türkiye temsilcisi Tamek Holding'in patronu Melih Sipahioğlu, ‘‘Pepsi'nin Tarkan'la Türkiye içinde değil dünya çapında bir anlaşma yapması bizi çok gururlandırdı. Türkiye'nin uluslarası bir star çıkartmasından ötürü göğsümüz kabardı’’dedi. Tarkan'ın Pepsi'nin yeni yıldızı olduğunu Pepsi'nin patronu Roger Enrico'nun kendisini aramasıyla öğrendiğini belirten Sipahioğlu, ‘‘Enrico, yeni starlarını Türkiye'den seçtiklerini belirtince çok heyecanlandım. Daha sonra bu kişinin Tarkan olduğunu söyleyince iyi bir seçim yaptıklarını söyledim’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!