Tarım Kredi’den sabit fiyata devam kararı

Güncelleme Tarihi:

Tarım Kredi’den sabit fiyata devam kararı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2023 07:00

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde, ramazan ayında temel gıda ve temizlik ürünlerinde başlatılan ‘sabit fiyat’ kampanyası bir ay uzatıldı.

Haberin Devamı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nden yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketlerimizde, ramazan ayı başında temel gıda ve temizlik ürünlerinde başlattığımız 900 ürünü kapsayan ‘sabit fiyat’ kampanyasının vatandaşlarımızın göstermiş olduğu çok yoğun ilgiye karşılık olarak bir ay süreyle uzatılmasına karar verilmiştir. Ramazan ayının coşku ve bereketinin sofralarımızda devam etmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz” denildi.

Kurumdan mart ayı sonunda yapılan açıklamada, düzenlenecek sabit fiyat kampanyasıyla marketlerde satışı devam eden pirinç, nohut, fasulye, mercimek, ayçiçek yağı, salça, zeytin, çay, şeker, ESK’ya ait et ürünleri gibi temel gıda ürünleri ile deterjan, sabun çeşitleri, peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde ramazan ayı boyunca fiyat artırımı yapılmayacağı açıklanmıştı. 

BAKMADAN GEÇME!