Tahtakale'de operasyon

Güncelleme Tarihi:

Tahtakalede operasyon
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2011 17:33

EMİNÖNÜ’nde izinsiz olarak patlayıcı madde ve havai fişek satan işyerlerine düzenlenen operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirildi. Güvenlik Şube Müdürlüğü’nün yaptığı baskınlara çevik kuvvet polisi ve bomba imha uzmanları da destek verdi.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, son günlerde toplumsal olaylarda patlayıcı madde kullanımının artması üzerine harekete geçti.

Özellikle polise yönelik saldırılarda patlayıcı maddelerin çok kullanıldığına dikkat çekildi. Alınan karar üzerine Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Tahtakale Mahallesi’nde tespit edilen 19 dükkana operasyon düzenledi. Toplam 150 polisin katıldığı operasyona Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Bomba İmha Uzmanları da destek verdi. Yapılan aramalarda 19 işyerinden de izinsiz olarak satışı yapılan patlayıcı madde ve havai fişek ele geçirildi. El konulan koliler dolusu patlayıcı maddeler İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

İzinsiz madde satışı yapan yerlere de cezai işlem uygulandı. Operasyon sırasında kimsenin de gözaltına alınmadığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!