Suudi Arabistan'a şirket kuracak

Güncelleme Tarihi:

Suudi Arabistana şirket kuracak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 10:13

Anel Elektrik, Suudi Arabistan'ın inşaat gruplarından Saudi Bin Ladin Grup'un (SBG) ilişkili şirketlerinden BT Applied Technology (BTAT) ile şirket kurmak üzere hissedarlık anlaşması imzaladığını duyurdu.

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şirketin Suudi Arabistan'da münhasıran BTAT ve SBG ile çalışacak ve SBG'nin elektrik-mekanik işlerini yürüteceği belirtildi.

Anel Elektrik'in, SBG ilişkili şirketlerinden BTAT ile şirket kurmak üzere hissedarlık anlaşması imzaladığı dile getirilen açıklamada, söz konusu anlaşma uyarınca, Suudi Arabistan'da kurulacak ve başlangıç sermayesi 1 milyon riyal olacak şirkette, Anel Elektrik'in yüzde 35, BTAT'nın yüzde 65 oranında pay sahibi olacağı kaydedildi.

Açıklamada, söz konusu şirketin, Suudi Arabistan'da başta yeni yapılacak Cidde Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı'nın elektrik-mekanik işleri olmak üzere Suudi Arabistan'da Elektrik ve Mekanik taahhüt alanında faaliyet göstereceği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!