Sümerbank'ta karar 27 Temmuz'da verilecek

Güncelleme Tarihi:

Sümerbankta karar 27 Temmuzda verilecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2001 15:01

Fon kapsamındaki Sümerbank'ın satışı konusunda, Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) tarafından sunulan teklifin, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından değerlendirme süresi 27 Temmuz Cuma günü sona eriyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Sümerbank'ın satışı ile ilgilenen OYAK'a, bankada gerekli incelemeleri yapması ve teklifini hazırlaması konusunda 22 Haziran tarihine kadar süre tanımıştı. Bu sürenin tamamlanmasına müteakip, OYAK'ın verdiği teklif 25 Haziran tarihinde TMSF'ye teslim edildi.

OYAK'ın sunduğu teklifin TMSF'ce değerlendirilmesi için, daha önce 28 Haziran olarak belirlenen süre, söz konusu teklifin detaylı olarak incelenebilmesi ve gerekli analizlerin yapılabilmesi için BDDK tarafından 19 Temmuz tarihine kadar uzatılmıştı.

Bu tarihte, BBDK tarafından yapılan açıklamada, TMSF'nin Sümerbank'ın satışı konusunda Oyak ile yaptığı görüşmeler ile teklife ilişkin değerlendirlerin henüz sonuçlandırılmaması nedeniyle anılan teklife ilişkin karar verme süresi 27 Temmuz tarihine kadar uzatılmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!