STUDENT coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Student ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

STUDENT coin nedir Hangi borsalardan alınır Student ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 22:48

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte dijitalleşen dünyada ödeme biçimleri de farklılaşmaktadır. Özellikle de son dönemde Student coin adından söz ettiriyor. STUDENT coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Student ne zaman çıktı merak edilen tüm detayları derledik.

Haberin Devamı

STUDENT coin dijitalleşen dünyada öne çıkan coinlerden bir tanesidir. Student coin genel olarak girişimcilere ve öğrencilere odaklı bir kripto para birimi olarak ön plana çıkmaktadır.

STUDENT Coin Nedir?

Günümüzde hızla gelişen teknoloji ödeme yöntemlerini de çeşitlendirmektedir. Özellikle kripto para dünyasında STUDENT coin de adından söz ettiriyor. Yeni kripto paraya yatırım yapmak isteyen pek çok kişi STUDENT coin'i tercih etmektedir. Her geçen gün büyüyen kripto para piyasasında yatırımcılar genellikle yatırımlarını da kripto paraya bağlamaktadır. Günümüzde ünlü otomotiv devi Tesla da Bitcoin ile otomobil satışı yapacağını duyurdu. Bunun ardından herkes için her kesime yönelik coinler ortaya çıkmaya başladı. Student coin de özellikle yeni yatırımcılara ve öğrencilere hitap etmesi ile bilinmektedir.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Alınır?

Kritpto paralara ilgi artınca yeni paralarında çıkmasına neden oluyor. Son çıkan kritpo para birimi ise Student Coin adında olmuştur. Studentcoin, kripto para sektörüne yönelik girişimlerini arttıran ve geliştiren blockchain tabanlı bir ekosistemdir. Bu para birimi ile kullanıcılarına kolayca kişisel, kurumsal, NFT ve DeFi tokenlerini oluşturma ve yönetme imkanı sunan ilk platformdur.

Student Coin temelde iki hedefe ulaşmak için oluşturulması ile biliniyor. Stanford veya Harvard gibi 500'den fazla önde gelen üniversite bu girişimi desteklerken hepsi Student Coin'in potansiyelinin farkında olduklarını belirttiler. Student coin dünyanın en önemli finans alanlarından birisi olan Binance ve çeşitli platformlar aracılığı ile kolay bir şekilde satın alınabilir.

Student Ne Zaman Çıktı?

Yeni yatırımcılar ve öğrencilerin ilgisini çeken Student coin 1 Şubat 2021 tarihinde piyasaya sunulmuştur. Ön satış başlangıcı yapılan Student coin kendi internet sitesi üzerinden de satın alınabilir. Student coin çıktığı günden itibaren yatırımcıların da ilgisini üzerine çekmiştir. Bunun yanı sıra kullanıcıların da student coini araştırmaları ön plana çıkmıştır.

Ne İş Yapar?

Haberin Devamı

Kripto para dünyasında önemli bir yere sahip olan Student Coin girişimcilere ve öğrencilere odaklanmaktadır. Blockhain projelerinden farklı olarak daha spesifiktir. Kitle fonlaması projeleri ile ön plana çıkan Student coin kitle performanslarını etkileyerek çeşitli projeleri de yakından desteklenmektedir. Özellikle büyük üniversiteler tarafından bu coine ilgi artmaktadır.

Platformda oluşturulan tokenlerin değeri Student Coin'in temek tokenlerine dayanmaktadır. STC Token Student Coin'in temek kripto para birimidir. Ayrıca hiç bir teknik bilgiye sahip olmayan kişisel amaca hizmet eden tokenlerin üretilmesi de sağlanır.

Student Coin Projesi

Kripto para dünyasında bilinen student coin 2018 yılında CEO'unun de eğitim gördüğü Kozminski Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu “ALK Student Coin” ile hayata geçmiştir.

Haberin Devamı

1 Şubat 2021 Launchpad ICO Başlangıcı olmuştur.

30 Nisan 2021 Launchpad ICO Finansmanının da bitişi gerçekleşir.

7 Mayıs 2021 Büyük Asya Borsa Listelemesi de ortaya çıkmıştır.

9 Mayıs 2021'e kadar STC ve ETH'nin Launchpad ICO'dan çekilmesi

14 Mayıs 2021 Büyük Avrupa Borsası listelemesi

21 Mayıs 2021 Büyük Global Borsa listelemesi

28 Mayıs 2021 Büyük Küresel Borsaların listelemesi de olmuştur.

2021 Haziran ayında Student Coin bahis ve kar payı programının piyasaya sürülmesi

2021 Ağustos ayında STC Borsasının piyasaya sürülmesi

Q3 2021 STC Mobil Uygulama ve Token cüzdanının piyasaya sürülmesi olarak belirtilmiştir. Yeni yatırımcılar genel olarak bu coini araştırırken yatırımlarını da göz önünde bulunduruyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!