SRM coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Serum ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

SRM coin nedir Hangi borsalardan alınır Serum ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 21:08

Srm coin ülkemizdeki yatırımcılar tarafından araştırılan coinlerden biridir. Özellikle kullanım alanı bakımından ve adını duyurmasından dolayı merak edilen kripto paralar arasındadır. Bu bakımdan SRM coin nedir öğrenebilir ve buna göre yatırım için tercih etmeyi ya da etmemeyi düşünebilirsiniz. SRM coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Serum ne zaman çıktı tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

SRM coin DeFI uzmanlarından oluşan bir kripto para borsasıdır. SRM coin Project Serum'un kendi kripto para birimidir ve yatırımcıların hiper enflasyon yolu ile değil fayda yolu ile daha fazla para kazanmalarını amaçlamaktadır.

SRM Coin Nedir?

Project Serum'un kendi bünyesinde bulunan SRM coin yatırımcılarının fayda yoluyla daha hızlı bir şekilde para kazanmalarını amaçlamaktadır. Bunun yanında SRM coin sahiplerinin proje üzerinde de yönetim gücü ve yönetim sözü bulunur. Project Serum SRM coini ekosistemin omurgası olarak tanımlamakta ve tüm yatırımcıları buraya yönlendirmektedir. SRM kripto para sahibi olan kişilerin platformda indirimlerden faydalanma ve stake ödüllerini kazanma şansı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra SRM ağın performansının optimize edilerek node'lara bağlanmasına da imkan vermektedir.

Haberin Devamı

Serum'dan gelmekte olan ücretler haftalık olarak düzenlenmekte olan SRM yakma etkinliğinde yakılarak belirlenmektedir. SRM coin sahipleri ödedikleri ücretlerin %50sini indirimli şekilde geri almakta olduğundan bu da yatırımcıların avantajına olmaktadır. Serum token verilere göre 82.650 USD değeri ile tüm kripto paraların içinde 116.sırada yer almakta ve günden güne de yükselmektedir. 11 Ağustos 2020 tarihinde 0.11 dolar ile en düşük seviyeyi göre SRM coin, 13 Ağustos 202 tarihinde ise 2.22 dolar ile bir rekor kırarak en yüksek seviyesine ulaşmıştır.

Güncel olarak dolaşımda olan 50.000.000 SRM'nin bulunduğu ve bu dolaşımın da her geçen gün artmaya devam edeceği düşünülmektedir. SRM coin yatırımcılarına en yüksek faydayı sağlamak ve hızlı para kazandırmak amacıyla kurulmuş olan bir kripto para birimidir.

SRM Coin Hangi Borsalardan Alınır?

SRM Coin almak için hangi borsaların tercih edilebileceği de ülkemizde yatırım için kripto parayı tercih eden kişiler tarafından araştırılmaktadır. SRM Coin almak isteyen kişilerin herhangi bir kripto para borsasına kayıtlı olması gerekir. Project Serum'un en güncel yerel kripto parası olan SRM Coin ülkemizde en fazla tercih edilen kripto paralardan biridir. Ülkemizde ve dünya genelinde de en güvenilir borsalardan biri olan Binance borsasından SRM Coin alınması ve yatırıma başlanması mümkündür.

Haberin Devamı

Binance aynı zamanda en büyük işlem hacmine sahib olması nedeniyle de yatırımcılara güven vermektedir. Bundan dolayı çoğu yatırımcı Binance borsasını tercih etmektedir. Binance dışında Okex, BitZ, HBTC ve Xheta Globalden de SRM coin alınması mümkündür.

Serum Ne Zaman Çıktı? Ne İş Yapar?

FTX destekli olan SRM coin 2020 yılının Ağustos ayında piyasaya çıkmıştır ve yatırımcılar tarafından borsalardan satın alınmaya başlanmıştır. Kısa sürede birçok kişinin tercih etmesi nedeniyle Serum merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Project Serum DeFi uzmanları tarafından oluşturulmuş olan coin çapraz zincir işlemleriyle de yatırımcıların avantajlı durumda olmalarını sağlamaktadır. Stabil coin özelliği taşımasından dolayı da ülkemiz yatırımcılarının dikkatini çeken SRM her mecrada tercih edilmeye devam etmektedir. Sabit olmasından ve aynı zamanda ucuz olmasından dolayı yatırımcıların dikkatini çeken SRM hızlı işlem performansı ile de başarılı bir duruş sergilemektedir. SRM coin almak için BXEX, Binance, Uniswap ya da OKEx borsasına üye olmak gerekir. Bu borsaların herhangi birinden SRM coin almak ve yatırım yapmak mümkündür.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!