Şimdi moda PttAVM

Güncelleme Tarihi:

Şimdi moda PttAVM
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2019 08:30

2012 yılında kurulan ‘ePttAVM.com’ e-tanzim uygulaması ile adeta üye patlaması yaşadı. Günde 7 ton sebze ve meyve satışı yapılan platforma her gün 5 ile 10 bin arasında yeni üye girişi gerçekleşiyor. Platformun toplam üye sayısı ise 2.5 milyonu aştı.

Haberin Devamı

POSTA ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından 2012 yılında hayata geçirilen Türkiye’nin milli e-ticaret platformu ePttAVM.com 7’nci yılında “e-tanzim” uygulaması ile büyük ilgi topladı. Telefondan sebzeye, kitaptan saate, ayakkabıdan bebek ürünlerine kadar 10 farklı kategoride binlerce çeşit ürün bulunan ePttAVM.com’un üye sayısı bugün 2.5 milyona ulaştı. Sitede en çok satılan ürünlerin başında ise sebze ve meyve geliyor. İlk olarak Ankara’da, ardından da İstanbul’da başlatılan e-tanzim uygulamasında günlük satış miktarı 7 tona ulaştı. ePttAVM aracılığıyla verilen hizmet kapsamında İstanbul’daki günlük satış 5 tonu bulurken, Ankara’daki meyve sebze satışı da 2 ton civarında oldu. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, hizmetin kesintisiz sürdürülebilmesi için Ankara’da büyük bir operasyon merkezi kurulurken, İstanbul’un her iki yakasında da büyük antrepolar oluşturuldu.

Şimdi moda PttAVM

Haberin Devamı

SOĞUK HAVA DEPOLARI

PTT yetkililerinin verdiği bilgiye göre, yoğun ilgi üzerine daha fazla hizmet verebilmek amacıyla PTT, soğuk hava depolarının kurulması yönünde bir çalışma başlattı. Soğuk zincire yönelik yeni araçların alınması da planlanıyor.

Vatandaşa eşit hizmet verebilmek amacıyla da siparişlerde adres bazlı bir çalışmaya gidildi. Aynı haneden farklı kullanıcı isimleriyle sipariş vererek, her üründe 3 kilogram limitini aşmaya çalışanlara yönelik bir sistem geliştirildi. Buna göre aynı adresten gelen günlük siparişlerde en fazla 2 kullanıcıya kadar izin veriliyor. Böylece her üründen 3’er kilogram sipariş verilen bir eve en fazla 48 kilograma kadar ürün götürülüyor. Sistemin ePttAVM.com’un üye sayısının artışına da katkı sunduğu öğrenilirken, her gün yeni, 5 ile 10 bin arası üyenin sisteme kayıt yaptırdığı ifade edildi.

Şimdi moda PttAVM

Haberin Devamı

7.5 MİLYONDAN FAZLA ÜRÜN BULUNUYOR

ePttAVM.com’da 2.5 milyondan fazla üye sayısı bulunduğu belirtiliyor.

Sitede birçok farklı sektörden 7.5 milyondan fazla ürün bulunuyor.

E-ticaretin parlayan yıldızı 5 binden fazla tedarikçisi ile öne çıkıyor.

ePttAVM.com’da günlük işlem sayısı 20 bini aşıyor.

Satışın yoğunlaştığı saatlerde saniyede işlem hacmi 90 TL.

Meyve ve sebze dışında en çok ürün satışı kuruyemiş olduğu tahmin ediliyor.

Site üzerinden HGS yüklemesi de gerçekleştiriliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!