Sektör liderleri bu konferansta buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Sektör liderleri bu konferansta buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 15:28

Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi tarafından düzenlenen “4. Kurumiçi Girişimcilik Konferansı” lider kurumların üst düzey temsilcilerini bir araya getiriyor. Türkiye’de bu konudaki ilk etkinlik olan konferans 23 Kasım 2016 tarihinde Swissotel İstanbul’da gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Açılış konuşmasını General Electric Türkiye CEO’su Canan Özsoy’un yapacağı 4. Kurumiçi Girişimcilik Konferans’ına ayrıca Multinet Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Başev, Eureko Sigorta Bilgi Teknolojileri ve Dijital Kanallar Genel Müdür Yardımcısı İlker Arabacı, Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü   Dr. Soner Canko, Otokoç Genel Müdürü Görgün Özdemir, ING Bank Türkiye CIO’su Bahadır Şamlı ve  Startups.Watch Kurucusu Serkan Ünsal konuşmacı olarak katılacak. 

Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi tarafından düzenlenen konferansta; sektörlerinde lider kurumlardan üst düzey temsilciler, yaptıkları yeniliklerle şirketlerine rekabet avantajı sağlayan uygulamaları, yön gösterici deneyimlerini, mevcut stratejileri sorgulatacak yeni trendleri katılımcılara aktaracaklar.

Haberin Devamı

“GİRİŞİMCİ VE YENİLİKÇİ ÜNİVERSİTEYİZ”

Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi’nde son beş yıldır ilk 10’da yer alan Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk konferans ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “Yenilikçi ve girişimci vizyonumuz doğrultusunda, Türkiye’de bu konudaki ilk etkinlik olan ve bu yıl dördüncüsü yapılan “Kurumiçi Girişimcilik Konferansı”nı bünyemizdeki Girişimcilik Merkezimizle düzenlemekten gurur duyuyoruz. Yenilikçi, girişimci yaklaşımımızla örtüşen bu örnek etkinlikle, kurumiçi girişimciliğin önemini anlatarak ve teşvik ederek ekonomik ve toplumsal fayda sağlamayı hedefliyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!